20. jul
FORTSETTER: Elverum-trener Michael Apelgren har skrevet under ny toårsavtale med Elverum herrehåndball.
Foto: Terje Midttun
 
Apelgren tar to år til i Elverum
Michael Apelgren har skrevet under en ny toårskontrakt med Elverum herrehåndball.

Publisert: 21.des.2015 21:57
Oppdatert: 21.des.2015 22:00

Apelgrens nåværende kontrakt skulle gå ut etter denne sesongen. Elverum er lykkelig over å få beholde svensken ytterligere to år.

- Michael Apelgren var veldig tydelig på at han ville fortsette i Elverum og fikk også aksept for det av familien. Dermed har en viktig brikke med tanke på neste års spillerstall, falt på plass. Det er ingen tvil om at det vil bli lettere å få med folk videre etter at den populære svensken har sagt ja til å bidra framover, sier styremedlem i Elverum herrehåndball med ansvaret for det sportslige i klubben, Nils Kristian Myhre.

Håper flest mulig fortsetter

Myhre & co. har allerede vært i forberedende samtaler med de aller fleste av spillerne om kontraktforlengelse. Foreløpig er bare Jonas Burud og Erik Toft på plass. Petter Øverby har en ett pluss ettårskontakt. Ingen har, foreløpig, sagt nei til å fortsette.

- Vi er selvsagt forberedt på at spillere som Steffen Stegavik som har kona si, Camilla Herrem, i Holstebro i Danmark og Luka Mitrovic som har lang veg hjem til familien, kan forsvinne, men vi kommer til å jobbe for at fleste mulig, disse to inkludert, skal fortsette i Elverum.

To før nyttår

Nils Kristian Myhre, vil ikke gi noen tidsplan om når han får visshet rundt den nåværende spillerstallen, men som han sier: - Vi håper å kunne videreføre det gode laget vi har hatt denne sesongen og ser gjerne at vi får signert et par spillere før nyttår. Samtidig kommer vi ikke til å forhaste oss. Vi har startet tidlig og føler at vi har god tid. Det er fortsatt ni måneder til seriestart.

- Det meste av dette har vel ligget i kortene selv om ingenting er klart før det er klart, sier Michael Apelgren som synes det har kjentes  riktig med Elverum hele vegen. Jeg håper selvsagt å få med hele stallen videre, men er oppmerksom på at ting kan skje. Vi må fortsette å satse videre på å utvikle håndballen i Elverum, men innenfor de økonomiske rammer vi blir gitt. Det er et privilegium å jobbe med Elverum håndball. Vi har et meget solid team rundt laget. Jeg er blitt glade i disse menneskene og synes det er moro å jobbe sammen med dem, sier Apelgren som også ser truende skyer i horisonten:

CL ga mersmak

- Vi har spilt Champions League i år, og går en litt uviss tid i møte ettersom mange av våre spillere har markert seg og gjort seg salgbare overfor større klubber i Europa. Samtidig har vi mange unge spillere som banker hardt på døra til en plass på A-laget, men når vi har klart å utrette det vi har gjort med de ressursene vi har hatt til rådighet i år, ser jeg ingen hindring for at vi skal kunne gjøre det samme til neste år også, sier Michael Apelgren før han tar en velfortjent juleferien.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke