17. jul
BEST: Ole Magnus Bakken ble beste skytter fra Hedmark.
FOTO: LYDER LARSEN.
 
Bakken og Larsen kjempet i toppen
Det ble tøft for våre lokale skyttere i innledningen av Frende Cup i baneskyting. Jens-Kristian Larsen fra Løiten skytterlag slo til med toppresultatet 349 i Randsfjord allerede første konkurransedag i cupen, men Ole Magnus Bakken straffet han med ett poeng i sammendraget etter tre konkurranser.

Publisert: 29.mai.2017 11:49
Oppdatert: 29.mai.2017 11:53

Jens-Kristian Larsen klarte ikke å følge opp sitt gode resultat fra Randsfjord da han fortsatte skytingen i Søndre Land og Tingelstad samme dag, men sammenlagt holdt det til 23.plass i denne runden av Frende Cup.

Ole Magnus Bakken snek seg imidlertid foran Larsen i sammendraget med seriene 346, 345 og 342 og endte på 20. plass i sammendraget. Den som også fulgte godt opp var Einar Grønvold fra Åsheim skytterlag med sine 347 poeng i Søndre Land. Men heller ikke han klarte å fullføre i samme stil og stoppet til slutt på 1029 poeng og 43. plass.

Tøft i toppen

Både Ole Magnus Bakken og Jens-Kristian Larsen har skutt toppresultater tidligere i år, men i Frende Cup hvor de beste skytterne fra hele landet møtes, rakk de ikke helt opp i tetsjiktet i denne runden av av Frende Cup. Bakken hadde imidlertid to gode resultater, 345 og 346 i henholdsvis Tingelstad og Søndre Land, men måtte ta med seg 342 fra Randsfjord og det ødela litt for sammenlagtresultatet.

Det samme gjelder for Larsen som startet med 349 i Randsfjord, men som fortsatte med 341 og 342 i henholdsvis Tingelstad og Søndre Land. Dette viser at toppresultatene i årets cup er jevnere og høyere enn noen gang. Fire skyttere topper enkeltresultatene med 349 og alle blant de åtte beste i sammendraget har sitt dårligste resultat på 345.

Ungdoms- og veteranskyttere

Frende Cup er først og fremst en konkurranse for klasseførte skyttere, som skyter på 200 meter, men skytterne som skyter på 100 meter kan også delta i sine klasser, selv om de ikke har et eget cup-system.

Blant resultatene fra stevnene i forrige uke finner vi flere gode resultater for våre lokale skyttere blant både ungdommer og veteraner. I eldre rekrutt har Sander Harildstad fra Lismarken skutt 350 i Randsfjord og 349 i både Tingelstad og Søndre Land. I juniorklassen har både Lars Magne Lundby fra Stange og Romedal og Kjersti Johanne Sjølie fra Løiten skutt 349 i Randsfjord og Kjersti Johanne Sjølie gjentok bedriften på Tingelstad. Blant veteranene merker vi oss at både Terje Hågensen, Stange og Romedal og Arne Helseth fra Tangen klarte 349 i Randsfjord.

  

FOTO: Lyder Larsen

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke