17. jul
HÅ­PER PÅ MYE FOLK: Vi­be­ke Hoelseth og Svein-Erik Ed­vart­sen er kla­re for HA-kam­pen mot Vå­ler­en­ga i mor­gen.Foto: Rune Steen Han­sen
 
Barn under 12 år gratis resten av sesongen
Mot Vå­ler­en­ga i mor­gen er det gra­tis for alle å gå på hoc­key­kamp. I til­legg blir det gra­tis res­ten av se­son­gen for alle barn un­der 12 år.

Publisert: 21.nov.2012 13:20
Oppdatert: -

Hamar
Hamar Arbeiderblad har kjøpt 3.000 billetter og deler ut disse til de som vil i ha i resepsjonen i Grønnegata. Midt på dagen i går var det delt ut 1.000 billetter. Det kan bety at det går mot publikumsrekord denne sesongen mot Vålerenga i morgen.
Storhamar Dragons legger også opp til litt ekstra i forbindelse med kampen mot Vålerenga. Blant annet blir det fyrverker. Og så blir det et foredrag for samarbeidspartnere hvor Hamar-mannen Njål Berge, som bor i Oslo, skal snakke om Idrettsbyen Hamar sett utenfra.

Tiltak for barn

Storhamar Dragons har også vedtatt å gjøre det gratis for alle barn under 12 år på de resterende kampene denne sesongen. De har blant annet fått noe kritikk fra foreldre som synes det har vært dyrt å ta med seg små barn på kampene.
- Vi håper og tror at dette medfører enda flere tilskuere til kampene, vi ønsker å skape større rekruttering og vi ønsker at unge gutter og jenter skal få se sine forbilder gratis. Standardprosedyren i norsk ishockey er at man betaler dersom man trenger eget sete. Vi har nå valgt å se helt bort fra dette og inviterer alle som er under 12 år gratis til alle våre hjemmekamper resten av sesongen, sier daglig leder Svein-Erik Edvartsen.

Litt færre enn i fjor

Dragons har et publikumssnitt på 1.620 så langt denne sesongen. Den første kampen mot Vålerenga er best besøkt med 2.477.
- Vi håper selvsagt å øke publikumssnittet og tror de ulike tiltak og stunt som vi har iverksatt og kommer til å iverksette kommer til å bli positivt for publikumstallene, sier Edvartsen.
De som er under 12 år og ønsker å se gratis hockey må henvende seg i billettluken på oversiden. Hvis mor eller far er med og kjøper en billett, vil barna få printet en billett som er nummeret til setet ved siden.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke