21. jul
 
Birken-sølv til Harald Skurdal
Etter en "stang-ut-sesong" lyktes det for Ottestad-gutten.

Publisert: 30.aug.2014 18:35
Oppdatert: 30.aug.2014 19:08

Kampen om pallplassene i klassen menn junior elite ble blant de mest spennende og jevne oppgjørene i årets Birkebeinerritt. 

Hard kamp om pallen

Jarand Kleppan fra Lillehammer kom i mål til en nok så sikker seier. Fem minutter bak i løypa lå en gruppe bestående av tre andre juniorryttere, der kampen var hardest for å komme seg unna den sure fjerdeplassen. 

En av dem var Ottestad-gutten Harald Skurdal. I en større gruppe med flere senior-ryttere og junior-ryttere var han blant de første ned på sletta utenfor Håkons Hall. Men om det var nok til en pallplass fikk han først vite etter noen nervepirrende sekunder i målområdet. Pallplass ble det, og til og med av den nest gjeveste sorten, andreplass. 

Glad for å slippe spurt

- Det er helt umulig å vite hvilken plassering du ligger på underveis. Jeg så det var to andre juniorer i feltet mitt, men jeg klarte heldigvis å kjøre fra dem i nedoverbakkene ned hit. Det er jeg glad jeg klarte, for jeg tror de hadde klart å ta meg i en spurt, sier juniorrytteren som syklet på tiden 2:54:50.

Resultater menn junior elite

1. Jarand Kleppan, Lillehammer CK / Merida NTG 2:49:00

2. Harald Skurdal, Ottestad Sykkel 2:54:50

3. Andre Sotberg, Gauldal SK 2:55:02 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke