20. jul
Klar for dala: Valentin Blaka.
 
Blaka roser samholdet i Brumunddal-gruppen
Tirsdag signerte Valentin Blaka (21) en kontrakt for Brumunddal som strekker seg ut sesongen. Nå vil Storhamar-gutten få fart på karrieren igjen.

Publisert: 11.aug.2017 22:33
Oppdatert: 11.aug.2017 22:48

Valentin Blaka scoret ni mål da han og Bajram Ajeti dannet spissparet i Kent Bergersens 3-5-2-formasjon i 2015-sesongen.

Men siden har unggutten slitt med spilletid i HamKam.

Nå håper han på å finne nettet igjen.

– Jeg har hatt noen gode dager så langt i Brumunddal. Gruppa er fin, og jeg har blitt tatt imot med åpne armer, sier Blaka til HA-sporten.

Og Blaka er ikke den eneste med Kamma-fortid i Dala.

Emil Holst, Syver Karlsen, Kristian Eriksen, Henrik Lehne Olsen og Mathias Pedersen Aasand har alle gått fra HamKam til Brumunddal i løpet av de to siste sesongene.

– Det er rart at vi alle er samlet i Brumunddal, men det handler om spilletid. Alle ville ha spilletid, og det fikk vi ikke i HamKam, sier Blaka, som gleder seg til å møte Raufoss søndag.

– Vi har trent godt hele uka, og jeg føler meg ganske sikker på at vi skal ta poeng mot dem. Om det ikke blir tre, tror jeg vi får ett, sier han.

Bortekampen mot Raufoss starter 16.00 søndag, og vi rapporterer live på h-a.no.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke