Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
24. sep
Spillende MBK-trener Øyvind Melgalvis (t.v.), her fra en tidligere kamp mot Storhamar, mener laget hans fortjente å få med seg poeng mot Brumunddal 2. Foto: Pål Jacobsen.
 
Målfest mellom Brumunddal 2 og MBK Domkirkeodden
Det ble svært målrikt da Brumunddals andrelag tok imot MBK Domkirkeodden til seriestart på Sveum. Dala vant til slutt 4-3 etter et dramatisk seiersmål av Sigurd Almestrand i sluttminuttene.

Publisert: 23.apr.2018 23:06
Oppdatert: 23.apr.2018 23:08

Brumunddal 2 - MBK Domkirkeodden 4-3

Det var to tydelig tente lokale lag som møttes til en svært underholdende seriepremière i 4. divisjon.

Allerede ved pause stod det hele 3-2 til hjemmelaget.

MBK kjempet seg tilbake i kampen i andreomgang og utlignet etter 75 minutter. 

Det skulle imidlertid bli dramatisk i sluttminuttene da Brumunddals Sigurd Almestrand kom alene med keeper og fastsatte sluttresultatet til 4-3 etter en kontring.

En kamp som svingte

- Jeg synes vi fortjente å få med oss mer i dag. Vi kjørte store deler av kampen, men slipper dessverre til altfor enkle mål imot, sier MBKs spillende trener Øyvind Melgalvis.

Hovedtrener for Brumunddal 2, Anders Børkesveen, var på sin side fornøyd med det hans unge mannskap leverte mot et mer rutinert MBK-lag.

- Dette var en underholdende kamp som svingte veldig. Vi var ikke helt med fra start, men vi hever oss, viser at vi er gode på dødballer, og klarer til slutt å rive med oss tre poeng, sier han.

Hauk Andreas Fossen (2) og Markus Holthe Lund scoret de øvrige målene for hjemmelaget, mens Sigurd Ertsås (2) og Øyvind Melgalvis satt inn målene for Munkene fra Hamar.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat