Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
24. sep
Klare for Dala igjen: Aleksander Melgalvis (til venstre) og Christoffer Heier Solbakken er tilbake i Dala-drakta etter opphold i Kongsvinger og Nybergsund. ALLE Foto: Pål Jacobsen
 
- Det eneste som teller er opprykk
Med Christoffer Heier Solbakken (Nybergsund) og Aleksander Melgalvis (KIL) tilbake i klubben, er Brumunddal den store seriefavoritten.

Publisert: 12.apr.2013 07:20
Oppdatert: -

Selv om Brumunddal har mistet flere spillere fra fjorårsstallen, er nok årets stall likevel sterkere.
Nevnte Melgalvis og Heier Solbakken, med erfaring fra 1. divisjon, blir viktige brikker denne sesongen. I tillegg har laget også fått inn Øystein Stai fra Ottestad. Stai scoret 28 mål på 24 kamper i 3. divisjon for Ottestad fjor.
Alt ligger til rette for at Stai kan gjøre det samme igjen, i spann med Marius Holt.
Aleksander Melgalvis hadde kontrakt med Kongsvinger ett år til, men valgte Dala. To trinn ned i divisjonssystemet, er ikke noe Aleksander tenker på.
- Det som teller i år er opprykk. Ikke noe annet. Jeg vil være med å bidra til at Dala rykker opp igjen. Lørdag starter jobben, sier Aleksander.
Også Christoffer Heier Solbakken er nesten i rute. Han opererte beinet tidlig i vinter, og har trent godt de siste ukene.
- Nå trener jeg for fullt. Jeg starter ikke til helgen, men det kan hende jeg sitter på benken. Jeg kjenner lite til skaden, så nå er det bare å kline til, sier Heier Solbakken.
Trener Erik Wettermark er også godt fornøyd med å ha Melgalvis og Heier Solbakken tilbake i klubben.
- Med de to har vi fått to klassespillere. Det kommer til å handle mye om den duoen i sommer. Vi ser at begge har vært på et høyere nivå de siste sesongene. Begge hever treningene og det er kvalitet hele vegen, sier Wettermark.
Brumunddal har noen spillere med småskader, men har så sterk tropp at det ikke kommer til å merkes.
Midtstopper Magnus Nysveen slitter med låret og er ikke kampklar. Jacob Ekre på midtbanen har vært syk i noen dager. Også han blir å finne på tribunen.
Daglid leder Thor Iversen er også spent før sesongstarten.
- Vi har jobbet hardt for å komme dit vi er i dag. Vi står sterkere rustet før denne sesongen enn det vi har gjort de siste årene. Vi måtte ta noen grep økonomisk før sesongen. Vi har redusert pengebruken med 30 prosent på A-laget. Ingen i Brumunddal spiller for pengene. Hadde de gjort det, hadde vi ikke hatt mange i stallen. Heier Solbakken og Aleksander Melgalvis viser klubbfølelse ved å vende tilbake til Brumunddal. Det setter vi veldig stor pris på, avslutter leder Thor Iversen.
 

Følg Brumunddal-Storhamar her: Følg Alvdal-Ottestad her:

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat