Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
24. sep
Årets storbonde: Erik Hulleberg fra Ottestad ble årets storbonde.Foto: Pål Jacobsen
 
- En ære å bli årets storbonde
Ottestads Erik Hulleberg (21) stakk av med tittelen årets storbonde. Med tre stjerner i siste serierunde gikk han forbi makker Steinar Libekk med to stjerner.

Publisert: 28.okt.2014 04:00
Oppdatert: 28.okt.2014 12:19

Jevnere kan det nesten ikke bli. Selv om det var spennende til siste slutt, er Erik Hulleberg en meget verdig vinner som årets storbonde.

Takker for tittelen

- Først må jeg takke HA-sporten for tittelen. For meg er det en stor ære å få denne betegnelsen. Sjøl om vi ikke har all verdens med tilskuere på kampene våre, vet jeg at det er veldig mange som følger godt med i Bondeligaen. Å vinne tittelen, beviser at jeg gjør riktige ting ute på banen, sier unge Hulleberg.

Med Erik på banen vet vi hva vi får servert. Spillerforståelse, hurtighet, harde taklinger, gode pasninger og ikke minst en fantastisk innstilling til alt han gjør.

En miks av alle disse ingrediensene gjør Erik til en god fotballspiller.

Tenker 2. divisjon

Erik har lyst til å prøve seg ett hakk høyere opp i divisjonssystemet.

- Klart jeg tenker tanken. Om det blir HamKam eller en annen klubb, vet jeg ikke. Det er fullt mulig å kombinere spill i 2. divisjon med studier. Da er det først og fremst Oslo jeg tenker på. Der er det mange klubber å velge i, sier storbonden.

I sommer var det snakk om at Erik skulle til HamKam. En klubb han har spilt i før.

- Det kom aldri noe konkret ut av noe som helst. Da det var snakk om en overgang, skjedde det mye i HamKam. Veldig spesielt var det med så mange nye trenere. Det ble med tanken, både for HamKam og meg, fortsetter Hulleberg.

1.200 kilo muskler

Vi tok med Erik til Løten for å få et bilde sammen med oksene til bonde Kvæken.

Erik stilte seg opp sammen med 1.200 kilo ren muskelmasse.

Bilde skulle tas, åkke som.

Det er første gang HAs utsendte har sett midtstopper Erik Hulleberg litt underlegen.

- Jeg blir nok en god nummer to om jeg skulle ha godt inn i en takling her. Her var det meningsløst mye muskler. Godt at de jeg møter på banen har 1.110 kilo mindre med muskler, sier årets storbonde, Erik Hulleberg.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Erik Hulleberg.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat