hacklink
buy instagram followers
19. sep
Slitsom sesong: Vetle Ingelstad har spilt 38 seriekamper så langt denne sesongen. Lørdag kom en liten opptur med storseieren over Raufoss 2.
 
- Glad det ikke ble tre nedrykk
Vetle Ingelstad (19) har rykket ned med interkretslaget (junior) og A-laget. I siste serierunde i Bondeligaen reddet HamKam 2 plassen med å knuse Raufoss 2 6-2.

Publisert: 27.okt.2014 04:00
Oppdatert: 27.okt.2014 07:40

I og med at Gran slo Lillehammer, måtte HamKam ha poeng mot Raufoss for å unngå nedrykk. HamKams unge gutter besto testen med glans og spilte en av sesongens beste kamper.

En som har vært med på det meste i år, er midtstopper Vetle Ingelstad.

Vetle har rykket ned to ganger tidligere i år. Nedrykk nummer tre hadde vært kjedelig for unggutten. Storseieren reddet noe av sesongen.

Slapp trippel

- Trippel nedrykk hadde ikke vært bra. Sjøl om vi har tapt mange kamper i år, føler jeg at jeg har utviklet meg som spiller. Nå får jeg bare håpe jeg får være med videre på A-laget i 2. divisjon. Det er en perfekt arene for videre utvikling, sier en svært lettet Vetle Ingelstad.

Vetle Ingelstad, Emil Stubsjøen, Christian Wirstad, Kristian Eriksen, Torgeir Strand Osmo, Henrik Lehne Olsen, Aleksander Woo Enger, Emil Holst og Fredrik Mjørud har alle vært med på å spille i tre forskjellige ligaer denne sesongen.

Ikke rart gutta er slitne etter hardkjøret.

Vetle har spilt totalt 38 seriekamper så langt i år.

15 kamper på interkretslaget, 13 kamper i Bondeligaen og 10 kamper i 1. divisjon.

I tillegg kommer alle treningskampene før serien startet.

- Det har blitt mange kamper. Litt for mange, for en får jo ikke trent så mye som en egentlig må, sier midtstopperen.

Hagen satte standarden

Truls Jevne Hagen var spilleren som satte standarden mot Raufoss. Han jobbet hardt og dirigerte sine tropper, slik en sentral midtbanespiller skal. Mål og meget godt spill, gjorde han til kampens desidert beste spiller.

7-0 til Moelven

Moelven hadde også kniven på strupen. Tap mot Grue hadde gjort at Moelven måtte tatt den tunge veien ned i 4. divisjon.

Slik gikk det heldigvis ikke. Etter 1-0 til pause, klinte Moelven til med seks scoringer etter pause.

Ottestad spilte 1-1 mot Fu/Vo borte. Med tre keepere på skadelisten, måtte utespiller Ørjan Mikkelsen stå i mål. Det gjorde han så bra at han var en av kampen beste spillere.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke