hacklink
buy instagram followers
19. sep
KEEPERHELT: Unge Emil Holst bemerket seg i Dalakampen. Her er landslagskeeperen i aksjon i en annen kamp. ARKIVFOTO: Arve Hovelstuen Blystad.
 
15-åring straffehelt
HamKam-keeper Emil Holst (15) stengte buret effektivt da Brumunddal fikk straffespark.

Publisert: 14.mai.2013 11:05
Oppdatert: -

Landslagskeeper Emil var virkelig i storslag på Briskeby mandag kveld. På stillingen 2-0 fikk Dala straffespark. Rune Pettersen mot Emil Holst. Keeper Holst reddet mesterlig og HamKam vant fortjent tre viktige poeng.
Brumunddal har til gode å vinne på bortebane. For HamKam spilte årsbeste i første omgang og det var nok til at Dala fortsatt ikke har vunnet på bortebane.
Anført av en meget opplagt Emil Sildnes kjørte HamKam over et tafatt Brumunddal.

Alt klaffet

Det HamKam presterte de første 45 minuttene var en fryd for øyet.
Ballen gikk fort og presist og Brumunddal ble løpende imellom.
Trener Svein Inge Haagenrud var fornøyd med det han så.
- I dag var vi gode. Dala spilte med tre mann bak, noe vi måtte utnytte. Vi hadde spillere med fart, som utnyttet de rommene som ble. Derfor kom vi gang på gang fram på kantene. Jeg synes vi vinner en meget fortjent seier, sier Haagenrud.

Ingen hadde dagen

På bortelaget var det ikke mange som presterte det vi vet dem kan.
Trener Fred Leo Nysæter sa det slik etter kampen:
- Vi møtte et meget godt lag. All ære til HamKam. Vi startet bra de første åtte minuttene. Etter det ble det mye HamKam, sier Nysæter.
Spørsmålet om Dala skulle spille med tre eller fire bak måtte også vi ha svar på.
- Slik som kampen artet seg ser vi i etterkant at vi ikke burde ha gjort det. Vi snakket om det på stillingen 0-1, men spillerne ville fortsette med tre bak. Jeg må stole på spillerne, sier treneren.

Kun to poeng

Skal Brumunddal henge med i toppen må bortestatistikken forbedres. To uavgjorte og et tap holder ikke.
Marius Holt, som var et angrep alene i forrige kamp, var ikke til å kjenne igjen. Han jobbet mye, men fikk ikke til stort, utenom reduseringen. Den var det likevel klasse over. Alene med keeper lobbet han elegant over unge Emil Holst.

Mange gode

På HamKam var det mange som spilte godt. Emil Sildnes var sentral i alt han gjorde og var kampens beste. Håkon Aalmen og Fredrik Sjølstad som gode toere.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke