Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
24. sep
SPREKING: Stig Haug er ikke som andre 46-åringer. Han er midtstopper på Storhamar.
 
46-åring rydder opp i Bondeligaen
Stig Haug er ikke som andre 46-åringer.

Publisert: 21.jun.2013 06:24
Oppdatert: -

 Stig Haug er ikke som andre 46-åringer. Han er nemlig Bondeligaens eldste spiller. Og sist mandag stoppet han toppspissen Stevan Dos Santos bare fordi han synes det er gøy å spille fotball.
Storhamar møtte Fart på Prestrudbana i kveld. Etter en svært jevnspilt kamp klarte Storhamargutta å knipe tre poeng etter å ha slått Fart 4-3. 

I dagens Corner blir kjent med den trauste midtstopperen som ikke har noen planer om å gi seg med det første, selv om han fyller 47 år i august.

Seinest mandag viste han også at han fortsatt har en del å bidra med på fotballbanen. For Steevan Dos Santos fra Ull/Kisa blir sett på som en av 1. divisjons beste spillere, men bortsett fra en episode hvor Dos Santos til slutt scoret, hadde Stig Haug og hans unge midtstopperkollega Mats Sæther kontroll på den høye og raske spissen.

I kveld spiller han midtstopper sammen med 18-åringen Mats Sæther når Storhamar møter Fart. Den kampen kan du følge direkte på h-a.no!
 

– Jeg tar en sesong av gangen. Lysten på å spille er der, men det er mye som avhenger av at beina holder og om klubben fremdeles vil ha meg med, sier veteranen, og forteller at det er kjærligheten til spillet som gjør at han fortsetter år etter år.

– Det handler om kampene og spillet generelt, og ikke minst den herlige spillergruppa som jeg er en del av, sier han.

Vegard Skogheim er for øvrig ukas hovedgjest hos Rune Steen Hansen i HA-TVs fotballmagasin Corner. HA-sportens fotballekspert Kai Kristiansen er også med i studio denne gangen.

Og både Skogheim og Kristiansen svarer på hvordan de synes Stig Haug klarer seg i Bondeligaen.

I tillegg snakker Vegard Skogheim ut om skuffelsen etter å ha blitt slått ut av Mjøndalen i cupens 4. runde, samtidig som både Kristiansen og Skogheim blir utfordret på om de tror HamKam kan slå tilbake mot Bryne søndag.

Vegard Skogheim har for øvrig vært trener i HamKam siden 2007 nå og Skogheim blir spurt om han ser for seg en framtidig rolle som HamKams svar på Alex Ferguson.

Mental trening er et annet tema denne uka, og Corner har videointervjuet en av HamKam-spillerne som synes dette hjelper. Alt dette og mer til. Så bare start videospilleren.
 

Følg Storhamar-Fart direkte her:

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat