Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
24. sep
Årets storbonde: Rune Pettersen likte godt antrekket som en storbonde må kle seg i.Foto: Pål Jacobsen
 
Årets storbonde
Rune Pettersen (24) ble kåret til Dalas beste spiller i 2011 og 2012-sesongen. I år gikk han til topps på HA-børsen og ble årets storbonde.

Publisert: 22.okt.2013 04:13
Oppdatert: -

Kaptein Rune Pettersen blir skrytt opp i skyene av trener Erik Wettermark. Hans kvaliteter på og ikke minst utenfor banen, blir satt stor pris på.
Sportslig leder Tom Søgård bør raskest mulig få signaturen til Pettersen på en kontrakt.

Den fødte kaptein

- Rune er den fødte kaptein. Han gjør alt riktig i forhold til det å være samlingspunktet i gruppa. Som spiller har han bare blitt bedre og bedre. Jeg tror ikke jeg har sett Rune dårlig i fem minutter av de 25 kampene han har spilt. Det sier det meste. Han gjør alle medspillerne sine gode med sitt spill og opptreden, sier Wettermark.
Rune er god i begge ender av banen. På dødballer offensivt er Rune fryktet for sitt hodespill, noe som har resultert i flere scoringer fra pannebrasken.

Stas med skryt

Rune synes det er stas med skryt fra treneren.
- Klart det er stas. Det viser at jeg presterer er bra. Nå har jeg vunnet noe alle de tre siste årene, sier storbonden.
Rune er lærer på Brumunddal ungdomskole, noe han trives godt med.
- Jeg har det som plommen i egget som lærer. Kombinasjonen lærer og fotballspiller passer perfekt for meg, fortsetter Pettersen.
Nå venter flere treningsøkter. Med 2. divisjonsspill kreves det mer av samtlige i klubben.
- Det er klart fotballen kommer til å ta mer tid. Det er bare en utfordring jeg tar på strak arm. Nå må klubben få i boks en stall som er god nok. Vi bør ha noen forsterkninger til kommende sesong, sier midtstopperen.

Et steg videre

Rune har spilt 2. divisjon før og vet hva som kreves. Vi spurte om han har tenkt enda høyere enn 2. divisjon.
- Det er klart jeg har vært innom tanken, sjøl om jeg ikke går og tenker på det til daglig. Jeg har ikke hørt fra noen andre klubber, så jeg forholder meg til Brumunddal-spill kommende sesong, sier Rune Pettersen.
Runes kontrakt utløper nå, men han signerer nok en ny avtale med Dala en av de første dagene.
- Slik det ser ut nå, så skriver jeg nok under for Brumunddal. Jeg stortrives i den rollen jeg har i klubben. Da ser jeg ingen grunn til å flytte på meg, avslutter årets suverene storbonde.
Pettersen fikk hele 34 poeng på HA-børsen. Amund Berge kom på andreplass med sine 27 poeng. Erik Hulleberg og Mattis Nerheim delte tredjeplassen med 17 poeng.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat