buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
AVGJORDE: Bajram Ajeti scoret 3-2-målet for HamKam 2 mot Skjetten.
FOTO: Kai Kristiansen
 
Ajeti sikret viktig seier for HamKam 2
Bajram Ajeti ble matchvinner da HamKam 2 trolig sikret fornyet kontrakt i 3. divisjon, etter å ha slått Skjetten 3-2 borte.

Publisert: 21.sep.2015 22:11
Oppdatert: 21.sep.2015 22:11

HamKam 2 kjemper for å overleve i 3. divisjon, og med kveldens 3-2-seier borte mot Skjetten er laget så godt som klare for en ny sesong på nivå fire.

Åpnet best

Det var gjestene fra Hamar som åpnet best og det tok kun 10 minutter før Junior A. Nyenetue scoret kampens første mål. 1-0 til Kamma-reservene.

Henrik Lehne Olsen som hadde assist på 1-0-scoringen ville ikke være dårligere enn Junior og sørget for 2-0 10 minutter senere.

Men Skjetten, som ligger på en sterk femteplass på tabellen, kjempet seg tilbake i kampen, og fikk inn en redusering 24 minutter ut i oppgjøret da Andreas Eriksen scoret etter en corner.

Ajeti matchvinner

Etter hvilen fortsatte Skjetten med å slå lange baller og krige. Det ga resultater da målscorer Eriksen headet gjennom innbytter Jonas Kordahl. Sistnevnte banket ballen i mål på et av sine første touch på ballen.

HamKams toppscorer i 2. divisjon, Bajram Ajeti, var suspendert mot Nardo i helgen og spilte derfor kveldens kamp mot Skjetten, ville ikke gå målløs av banen. Spissen avgjorde kampen med sin scoring kvarteret før slutt.

- Det ble en krigekamp, som unge lag sjelden vinner, men vi var gode defensivt og smarte i kontringene våre, sier HamKam-trener Chris Twiddy etter kampslutt.

- Igjen tok vi en viktig seier, oppsummerte treneren.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat