15. sep
 
Arne Scheie skryter av Brumunddal
NRK-legenden Arne Scheie mener Brumunddal har imponert stort i årets Bondeliga. Og nå har en bønn til Norges Fotballforbund på vegne av Dala.  

Publisert: 25.okt.2013 12:18
Oppdatert: -

Det kommer vel ikke som noen stor overraskelse når Arne Scheie avslører i denne ukas Corner at han har fulgt godt med på fotballen i Bondeligaen.

- Jeg er interesset i fotball i hvert fall ned til 3. divisjon og føler alle de 12 avdelingene i Norge. Og jeg har fulgt godt med i avdelingen til Brumunddal. Jeg er opptatt av Lillestrøm 2 siden jeg er fra Skedsmo, sier Scheie til HA-TVs Corner.
Han legger heller ikke skjul på at han har latt seg imponere av Dalas sterke sesong som endte med opprykk til 2. divisjon.

- Brumunddal har vært impoonernde. Lillestrøm har spilt med et veldig godt lag i denne avdelingen. Likevel kom Brumunddal klart foran. Det er sterkt, påpeker Scheie som håper gutta fra Sveum markerer seg i 2. divisjon også neste år.

- Det blir spennende å se om Brumunddal kan bite seg fast i 2. divisjon. Det er bestandig tøft å ta steget opp, sier Scheie.
Han er nå spent på hvilken avdeling Brumunddal havner i, men han legger all sin tyngde bak når han kommer med følgende oppfordring til Norges Fotballforbund på vege av alle i Brumunddal.

- Min bønn til NFF er at de lar oss få lokaloppgjørene. Brumunddal må møte Elverum, Nybergsund, Raufoss og Valdres. Da blir det mer interessant og spennende for supporterne enn om disse lagene blir splittes, sier Arne Scheie.
NRK-mannen mener for øvrig at HamKam har gode sjanser til å knipe 3. plassen i 1. divisjon og at de kan rykke opp i eliteserien gjennom å slå laget på 14. plass i eliteserien.

LES: Storbonden i test med HamKam

I denne Corner-sendingen blir dessuten "Årets lag" i Bondeligaen tatt ut. Få med deg sendingen og tidligere landslagsspiss Pål Jacobsens vurderinger av spillerne som blir tatt ut.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke