hacklink
buy instagram followers
19. sep
Simen Arnesen finter vekk Kim Slåtlandet før han gjør 1-0 til Ottestad.
 
Arnesen-hat trick i storseier
Ottestad - Storhamar 5-0 Ottestad tok imot Storhamar til nabooppgjør, og det tok ikke lang tid før forskjellen på lagene ble tydelig.

Publisert: 28.jun.2013 22:01
Oppdatert: -

Hjemmelagets kaptein Simen Arnesen åpnet kontoen da han fintet vekk Kim Slåtlandet og vakkert vred ballen opp i motsatt kryss etter snaue kvarteret.

LES: Dette mener Ulrik Balstad om Simen

Senere i første omgang la samme mann stikkeren til Mattis Nerheim, da han sikkert satte inn 2-0 alene med Joachim Svendsberget i Storhamar-buret.Duoen viste seg målfarlig også utover i kampen. Arnesen scoret ytterligere to fine mål, i tillegg til å servere Nerheims andre.

I ti minutter hang bortelaget med. Etter det var det bare Ottestad.
Banens gigant Simen Arnesen var en glad mann etter kampen.
– Det ble enklere enn forventet. Vi spilte til tider god fotball. Alle er med på å gjøre Storhamar dårlige. Det skal vi ha kreditt for, sier Simen Arnesen.
Det er lenge siden vi har hørt Simen så beskjeden, for han var i praktslag. To pasninger til Mattis Nerheims mål, og tre fine mål sjøl.
– Jeg må innrømme at det gikk lekende lett i hele kampen. Storhamar hang vel bare med i noen minutter. Etter det var det bare et lag på banen, sier banens desidert beste spiller.
En god nummer to var midtbaneeleganten Kristian Skogsrud.
– Vi kunne ikke tape, så lenge Sigurd Ertsås spilte på Storhamar, gliser han om kompisen.
Trener Leif Nordli tok ikke av likevel.
– Ingen grunn til det, selv om vi til tider spilte skjorta av Storhamar. Jeg er strålende fornøyd med samtlige spillere. Skal jeg framheve noen, så må det være midtbanespillerne Simen Arnesen og Kristian Skogsrud. Når de to får fritt spillerom i 90 minutter, er det vel ingen i denne divisjonen som er bedre. Det var godt å få med seg en seier. Nå skal jeg ta nattoget til Trondheim. Det hadde blitt en tung tur med tap, sier trener Nordli.
Dermed vant Ottestad enkelt 5-0. Nå gjenstår én kamp for begge lag, før de tar ferie. Ottestad tar imot Alvdal, mens Storhamar får en ny tøff nøtt i serieleder Brumunddal.

Se Simen Arnesen i Corner her!

Følg Fart-Alvdal live her: Følg Lillehammer-Brumunddal live her:

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke