15. sep
 
Brumunddal mot HamKam2 - hvem er best?
Brumunddal møter HamKam2 i viktig oppgjør i kveld.

Publisert: 02.sep.2013 10:19
Oppdatert: -

Brumunddal både sikter mot seriegull og opprykk, og er på god veg til å klare det i årets Bondeliga. Men da må de også slå erkerivalen HamKam2 i kveld.
Lokaloppgjøret på Sveum kan fort bli både intenst og spennende. Brumunddal stiller som storfavoritt, men det er alltid interessant og spennende å se hvem HamKam stiller med. Etter søndagens nedtur mot Follo er det kanskje noen "stjernespillere" som må trå til i kveldens bondeliga-oppgjør for å kunne kjempe om en plass på A-laget.

Ellers blir det også spennende når Storhamar møter Lillestrøm2 på Prestrud. Sistnevnte er naturligvis storfavoritt mot nykommerne i Bondeligaen, men Storhamar har overrasket før de.
I kveldens tredje kamp i Bondeligaen møter nedrykkstruede Fart Ull/Kisa2. Romerikingene er storfavoritter til å ta med seg alle tre poengene hjem.

 
 
 
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke