Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
POENGDELING: Dala måtte dele poengene med Lillehammer lørdag. Etter en svak førsteomgang berget Brumunddal poengene på slutten. Foto: Henrik Hornnæss
 
Dala berget ett poeng
Etter en svak førsteomgang kom Brumunddal tilbake i sluttminuttene, og kunne fort fått med seg alle poengene hjem fra Lillehammer.  

Publisert: 29.jun.2013 19:08
Oppdatert: -

(Lillehammer - Brumunddal 2-2)
Brumunddal har en svak statistikk mot Lillehammer de siste årene. Mange av kampene har endt med tap, og slik så det også ut til lørdag. For Dala leverte en av årets svakeste omganger i løpet av de første 45 minuttene.

LES: Keeperen ble drapstruet
SE CORNERFotballekspertene vurderer Bondeligaen

Brumunddølene kledd i blått hadde mye ballbesittelse, men få sjanser. Stillestående pasningsfotball fungerte dårlig, og Lillehammer var farlige på kontringer, samtidig som de stresset serielederen.
Stanget
Etter bare 14 minutter tok Lillehammer ledelsen. Hjemmelaget kom på en kontring etter et balltap fra Brumunddal, og inne i 16-meteren gikk en lillehamring over ende. Det førte til straffespark, som kaptein Kvello satte i mål. Lillehammer fikk tydelig en inspirasjon av scoringen, mens Dala ikke klarte å finne ut av forsvarsmuren. Rett før pause økte Lillehammer ledelsen til 2-0 på et hjørnespark. Det så ut til å gå mot et nytt tap mot Lillehammer for Dala.
Stort press
Det var tydelig at trener Erik Wettermark ikke likte det han så i førsteomgang. Med to bytter i pausa var det et helt annet tenningsnivå på Dala-spillerne i andre omgang. Fra avspark tok de kommandoen i jakten på en redusering. Midtveis i andre omgang fikk de betalt. Marius Holt ble spilt igjen og fyrte av kanoen som seilte opp i nettaket. Det var en stor vitamininnsprøytning for Brumunddal som satte inn et voldsomt press mot Lillehammer. Seks minutter før slutt kom utligningen. Aleksander Melgalvis klemte til på et frispark, keeper ga retur, men verken Andreas Løseth Johansen eller Jonatan Helmersen greide å sette den i mål. Det gjorde derimot Christoffer Heier Solbakken og utligningen var et faktum. Brumunddal kunne fort fått med seg alle poengene med flere sjanser mot slutten. Marius Holt kunne også fått et straffespark, men Dala måtte nøye seg med ett poeng mot Lillehammer.
Dermed endte seiersrekken på seks kamper.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke