Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
24. sep
ÅPNET BALLET: Her setter Aleksander Melgalvis (oransje sko) inn sitt første av to mål mot Storhamar.
 
Dala knuste Storhamar
Storhamar - Brumunddal 0-5.

Publisert: 06.jul.2013 18:44
Oppdatert: -

Aleksander Melgalvis dukket opp foran mål og sendte serielederne i føringen med en sikker avslutning allerede etter åtte minutter.

Men så slet Dala lenge med å få ballen i mål. Marius Holt fikk en scoring annullert fordi dommerteamet mente han handset i forkant, og Andreas Løseth Johansen satte to baller i stolpene bak Joachim Svendsberget i Storhamar-buret.

Fem minutter etter hvilen satt imidlertid 2-0-målet, da Øystein Stai sendte returen fra en Holt-avslutning i nettet. Og få minutter etterpå banket Løseth Johansen inn kampens vakreste, da han i steget avsluttet opp i lengste hjørnet, før keeper Svendsberget rakk å reagere.

- Det var mye rot, men vi fikk mer flyt i andre omgang. Vi vant komfortabelt, og skapte drøssevis av sjanser. At det ikke ble mer enn 5-0 er egentlig utrolig, sier Marius Holt.

Og det var nettopp han som satte inn 4-0, før Aleksander Melgalvis gjorde seg til tomålsscorer på straffespark med dagens siste.

Utover i kampen misbrukte Dala flere sjanser, i tillegg til at Vemund Brekke Skard hadde en ball i mål uten at de tre som bestemte fikk med seg akkurat det.

- Vi hang greit med i 50 minutter. Så sprakk vi og etter det trillet de ball i hatt med oss, sier Storhamars Sigurd Ertsås.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat