buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
I SÆRKLASSE: Ottestad-keeper Tor Torgersen, som til tross for en sjansestatistikk på 1-11 maktet å slippe bare èn ball bak seg.
 
Dala «ranet» for poeng av naboen
Med 1-11 i sjansestatistikk klarte likevel Ottestad å knipe ett poeng hjemme mot Brumunddal takket være to skurker: Én som sto for grovarbeidet, og én som huket gevinsten.

Publisert: 20.apr.2013 19:02
Oppdatert: -

Gjestene tok oppskriftsmessig ledelsen etter bare fem minutter ved Marius Holt, men fikk seg et ordentlig slag i trynet da kampen nærmet seg slutten:

Keeper i særklasse

Innbytter Lars Palfi satte ballen i nota og sikret Ottestad ett poeng mot forhåndsfavoritten bare seks minutter før slutt.

HA-sportens Pål Jacobsen så kampen, og gir det meste av æren for det forsmedelige Brumunddal-tapet til Ottestad-keeper Tor Torgersen.

- Han var banens desidert beste spiller. Han var i en egen klasse, forteller Jacobsen.

- Lov å ha god keeper

Han talte 1-11 i målsjanser i en kamp der Brumunddal eide førsteomgangen og til en viss grad dominerte også etter hvilen.

Lagenes to trenere satt naturligvis igjen med to vidt forskjellige følelser etter kampen:

- De takket for kampen, før Erik Wettermark (Brumunddal-trener) vel uttrykte at det føltes som et tap. Da svarte Ottestads Leif Nordli: Det er lov å ha en god keeper, forteller Jacobsen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat