buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
GOD: Aleksander Melgalvis, da Brumunddal vant 4-2 over LSK-rekruttene. Her fra en kamp tidligere i år.
 
Dala rykket fra LSK i opprykkskampen
Med 4-2-seier over Lillestrøm-rekruttene etter hektiske sluttminutter hjemme i Brumunddal, er Erik Wettermarks menn det definitive topplaget i Bondeligaen.

Publisert: 20.aug.2013 21:02
Oppdatert: -

Det var gjestene - tilsynelatende med et tosifret antall medlemmer av A-stallen på banen - som åpnet best. De kanarigule lå ett poeng bak Dala med en kamp mindre spilt da de tok ledelsen 1-0 og holdt på den fram til sidebyttet.

Anført av Melgalvis

Etter utligning og hvile ble det en helt annen dans - anført av Aleksander Melgalvis, ifølge HAs sportsredaktør Rune Steen Hansen.

- Dala var veldig gode i 2. omgang. Det må være noe av det beste jeg har sett i 3. divisjon i år. Og Melgalvis var den som styrte det offensive med et bra driv og to mål. Han var våken og fin da LSK-keeper Jon Knudsen sto langt ute midtvegs i 2. omgang - og måkte ballen i nettmaskene fra over 30 meter, forteller Hansen på telefon fra kamparenaen.

Også innbytter Vegard Ruud og angriper Gaute Granmo scoret for vertene.

Fire poeng foran

Nøkkelspiller Marius Holt, som HA skrev om i tirsdagens papirutgave, startet på benken, men fikk spille de siste ti minuttene.

Med seieren, rykket Brumunddal fra nettopp LSK i opprykkskampen. Kveldens hjemmelag har nå 36 poeng etter 17 spilte kamper, mens de gule og svarte blir stående på 32 poeng etter sine 16 kamper, viser tabellen på fotball.no

Både 4-1- og 2-4-målene kom i løpet av kampens siste fem minutter.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat