hacklink
buy instagram followers
19. sep
DOBLET: Stian Lindbergsengen sørget for to mål da Fart vant. FOTO: PÅL JACOBSEN.
 
Fart vant krigekamp
Rødtrøyene kjempet inn tre poeng.

Publisert: 04.mai.2013 19:44
Oppdatert: -

FART - SKJETTEN 3-1
STORHAMAR - TANGEMOEN 4-1

Fart tok imot Skjetten i helgas serierunde. Etter nervepirrende sluttminutter avgjorde Stian Lindbergsengen kampen for rødtrøyene, og trener Frode Krogstad var fornøyd med trepoengeren. 

- Det var som forventa, det ble jobbing, det blir det hver kamp fremover. Det ble mer spennende på slutten enn vi hadde håpt, men vi tar seieren, og det er bra, sa Fart-treneren etter 3-1-triumfen. 

Lindbergsengen-dobbel
Etter snaue ti minutter på Fartbana dukket Stian Lindbergsengen opp etter et frispark, og sendte hjemmelaget i ledelsen mot Skjetten. Etter 27 spilte minutter utliknet de grønne og svarte gjestene, før Øystein Enghaug Solstad scoret, og sendte lagene til pause på 2-1. Like før slutt ble Stian Lindbergsengen tomålsscorer, da han ble spilt fri og iskaldt chippet inn kampens fjerde og siste scoring. 

Storhamar vant også
På Prestrud tok Storhamar imot Tangemoen tidligere i dag. Gultrøyene fra Hamars vestre kant sikret sesongens andre hjemmeseier med sifrene 4-1.

Etter ni minutter ga Sigurd Gjendal Jenssen vertene ledelsen, men et heldig Tangemoen-frispark gjorde at lagene var like langt til pause.
Et kvarter etter hvilen endte et Pål Ekeberg Schjerve-frispark i nettmaskene, og ti minutter senere doblet Magnus Sterud til 3-1. Like etter la samme mann på til 4-1, og det ble sluttresultatet på Prestrud.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke