Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
FORNØYD: Erik Wettermark.
 
Fikk luke i toppen med hjelp fra Lillehammer

Publisert: 17.jun.2013 04:13
Oppdatert: -
Dala-trener Erik Wettermark mener det er mange kamper igjen, men innrømmer at det ser ut til å bli en duell med Lillestrøm 2 om serieseieren.
- LSK 2 er rent spillemessig det beste laget vi har møtt i år. De har mange gode spillere med kvaliteter i en serie med stor nivåforskjell på lagene, forklarer Wettermark, som tidligere i år så sitt lag spille 2-2 med kanarifuglenes nest beste menn.
Også lagkaptein Rune Pettersen tror det kan bli en ren duell med Lillestrøm om opprykket.
- Hvis de virkelig går for opprykk har de et godt lag, men vi skal gi dem kamp, lover Pettersen.
Dala leder med fire poeng på LSK-rekruttene med to kamper igjen til halvspilt serie, etter at Lillehammer litt overraskende slo LSK lørdag. Oppgjøret mot Kolstad viste at Dala kan bli sin egen verste utfordring.
- Det blir ofte slik i 3. divisjon når et lag rykker ned. Utfordringene blir helt andre enn i andre, med kriging og motstandere som vil slå favoritten. Da blir den mentale jobben vår enda viktigere, og vi må være skjerpet. Seieren i dag er kjempeviktig for moralen, det var sterkt å komme tilbake på 0-2, sier Wettermark, som så sitt lag skaffe seg 19 (!) cornere i kampen, uten å få uttelling.
- Det er jo nesten litt flaut, men vi manglet litt timing og rytme og hadde litt for dårlige «server» på mange.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat