Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Fikk sjøltillit etter hattrick

Publisert: 17.jun.2013 04:13
Oppdatert: -
Mandag scoret Erik Sigtbakken hattrick for rekruttlaget. Det ga selvtillit til å bli matchvinner mot Kolstad.
- Jeg føler jeg har manglet en del på å være på topp i år. Derfor var det godt å få det første 3. divisjonsmålet i dag, smiler Erik Sigtbakken.
23-åringen som er ekte Dala-gutt, startet sin fjerde kamp for sesongen, men hadde ingen nettkjenninger. Innsatsen i 5-5-kampen mot Vind sist mandag, med tre mål, gjorde at Erik Wettermark ga ham sjansen.
Etter tre minutter så han ikke ut som noen matchvinner da han nesten bommet på ballen i en meget god posisjon, men Sigtbakken takket for tilliten med et strålende timet innlegg til Aleksander Melgalvis på 2-2-målet og satte selv flott inn 3-2 etter 81 minutter.
- Jeg synes vi klarte å skape skikkelig trøkk mot slutten av kampen, og var flinkere til å utnytte rommet på kantene. Dessuten ble de slitne.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke