15. sep
 
Første borteseier
Storhamar tok sin aller første borteseier med 2-1 over bunnlaget Tangmoen. Dermed rykket de fire plasser opp på tabellen.

Publisert: 19.aug.2013 06:29
Oppdatert: -
Hamar
Trener Roger Andersen roste hele laget, etter at Storhamar tok en meget viktig trepoenger.
- Før kampen lå vi under streken, men føk opp fire plasser med tre poeng. Dette var en utrolig viktig seier for oss. Vi fikk Aleksander Bakken utvist etter 67 minutter, noe som gjorde at vi måtte ta flere grep. Pål Ekeberg Schjerve ble dyttet ned som midtstopper, noe som var svært vellykket. Han var banens beste spiller, sier Roger Andersen.
Simen Haugen fortsetter sin målfest i Bondeligaen. Denne gangen ble det ett mål, men det burde ha blitt både to og tre mål til etter rapportene.
Unggutten Audun Negård (16) spilte en av sine få kamper fra start og spilte virkelig godt.
- Artig at så unge spillere står fram. Selv om vi hadde kniven på strupen, avsluttet vi kampen med hele fem juniorspillere. Det er jeg stolt av, sier trener Andersen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke