Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Seiersjubel: Kaptein Rune Pettersen og keeper Christian Aarbogh Bjerke jubler
 
Fotballfeber og folkefest i Dala
Etter en fantastisk sesong er det fotballfeber i Brumunddal. Nå er målet å beholde publikum og interessen inn i 2. divisjon.

Publisert: 21.okt.2013 04:13
Oppdatert: 01.apr.2014 18:46

Det er ikke hverdagskost for et 3. divisjonslag i Norge å ha nesten 1.000 tilskuere på tribunen. Men lørdag gikk de hvite og blå ut til øredøvende jubel fra noe som virket som hele Brumunddals befolkning, i sesongens siste kamp mot Lillehammer.

Fotballfeber

I alt var det 970 skuelystne på plass rundt fotballbanen på Sveum for å overvære sesongavslutningen.
Interessen rundt laget har økt betydelig etter suksessen denne sesongen. Og med lørdagens folkefest som et tydelig bevis kan man konstatere at det er fotballfeber i Brumunddal.
Målet for fotballklubben er nå å ivareta interessen rundt det nyopprykkete laget. Ifølge Dalas sportslige leder Tom Søgård, skal man gjøre dette ved å levere gode resultater og gi publikum god underholdning på fotballkamp.
- Vi ønsker å holde publikum her til neste år også, men det er gutta sitt ansvar. Hvis de klarer å levere på banen blir det god underholdning på Sveum, og det er det vi i bunn og grunn er ute etter, sier Søgård.

Pangavslutning

Før lørdagens kamp advarte ledelsen i Brumunddal fotball om at det kunne smelle litt på Sveum denne ettermiddagen, og smalt gjorde det både på banen og i lufta.
For å feire opprykket var det fyrverkeri og gull-konfetti en 2. divisjonsbillett verdig. Dette var noe både spillere og publikum satte stor pris på, og et bra punktum for Dalas pangsesong.
Smalt gjorde det også på banen. I en kamp med hele fem gule kort og to straffer, kan man trygt konkludere med at temperaturen var høy hos samtlige spillere på banen fra start.
Men selve eksplosjonen kom ikke før i andre omgang. Etter å ha måtte gå til pause med Lillehammer ett mål foran, var stemningen lav blant hjemmefansen og spillere. Så eksploderte det på Sveum da Vegard Ruud satte ballen i mål etter et klasseinnlegg fra Jonas Kojedal Bye.
Men dette var bare toppen av isfjellet for Dala. Da Marius Holt ikke bare sendte Brumunddal i ledelsen, men også leverte hattrick fikk han det som han ville.
- Vi skulle avslutte med stil, og det gjorde vi, sier Holt til HA-sporten.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke