Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
24. sep
Gamlefar best: Ivar Rønningen var høyt og lavt og reddet tre poeng til HamKam.Foto: Pål Jacobsen
 
Gamlefar Ivar reddet HamKam
Ivar Rønningen (38) sto som en levende vegg og reddet HamKam 2. Strømmen var alene med gamlefar Rønningen fem ganger, uten at det hjalp.

Publisert: 27.aug.2013 04:13
Oppdatert: -

Hamar
HamKam spilte hodeløst, spesielt i de første 45 minuttene. Tversoverpasninger ble snappet opp og Strømmen kom alene med keeper Ivar Rønningen gang på gang.

Storspilte

Rønningen var i det umulige hjørnet. Han hadde benparader og flere refleksredninger. På innlegg fra siden raget han høyest av alle og tok ned ballen med en hånd. Det så veldig enkelt ut, men det er det ikke.
Trener Svein Inge Haagenrud bare ristet på hodet etter kampen.
- Hva skal jeg si. Ivar reddet oss flere ganger i dag. Vi spilte i perioder hodeløst. Det er bare å takke gamlefar Rønningen for at vi fikk tre poeng i denne kampen. Spillemessig hang vi ikke med i dag. Vi møtte et godt lag, som gjorde det vanskelig for oss i 90 minutter.

Merkelig kamp

Dette ble en veldig spesiell kamp. Strømmen spilte god fotball, men det var hjemmelaget som gikk til pause med en knapp ledelse.
Det hadde ikke vært urettferdig om Strømmen hadde gått til pause med en soleklar ledelse.
Da Strømmen utliknet midt ut i andre omgang trodde nok de fleste at Strømmen skulle ta med seg alle tre poengene, men slik gikk det ikke.
Eirik Sveen hadde bare vært på banen i ti minutter da han sendte lærkula rett i krysset fra drøye 20 meter. Strømmen satset alt framover på banen og det ble store rom for HamKams spisser.
Niklas Tilley Solhaug og Daniel Bekkevold scoret to flotte mål i sluttminuttene.

Ikke fornøyd

Trener Haagenrud var fornøyd med resultatet, men ikke med spillet. Til det var for mange som gjorde personlige feil, som kunne ha straffet laget.
Til alt hell hadde HamKam banens beste spiller i Ivar Rønningen.
Kristian Eriksen (18) kom inn på slutten og satte sitt preg på kampen med en gang. Han løp på alt som kom av baller og kom til sjanser et par ganger. Synd han ikke scoret, det hadde han fortjent.
Beste utespiller for HamKam var Fredrik Sjølstad.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat