Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
OPPGITT: Ottestad-trener Leif Nordli likte dårlig måten laget hans slapp inn baklengsmålene på mot Ull/Kisa 2.
 
Gir opp å ta igjen Brumunddal
Ottestad kunne klatret helt opp i ryggen på serie-leder Brumunddal. Slik gikk det ikke.

Publisert: 25.jun.2013 04:13
Oppdatert: -

Mandag ble Ull/Kisa 2 for sterke for Leif Nordlis menn, i en kamp der personlige feil ødela. Nå er de sju poeng bak, i stedet for fire.
- Målet for sesongen var egentlig å plage Dala, Lillehammer og Lillestrøm 2, men nå får vi legge det å plage Brumunddal litt på is. Men vi kan fortsatt ta de andre, sier Ottestad-treneren.
Innbytter Mattis Nerheim brukte bare ett minutt på å utligne til 1-1 da han fikk sjansen, men i sluttminuttene raknet det. Midtstopper Amund Berge gjorde det Nordli kaller en lilleputtfeil i forkant av situasjonen der han laget straffe og ble utvist minutter før slutt.

- Litt urutinert

- Regelen er vel sånn at når man tar vekk en opplagt scoringssjanse så skal det være rødt kort. Det er andre gang vi får til dette. Det var ikke noe stygt, men litt urutinert av Amund, sier Nordli, som like etterpå fikk se hjemmelaget sette spikeren etter å ha brutt på en feilpasning.
- Vi spilte en god kamp, men ble felt av personlige feil. Vi kan diskutere at vi kunne hatt flere marginer med oss når det gjelder dømming, men det blir søkt. Vi får heller ha fokus på at vi gjør grove feil som gir baklengsmål.

«Krig» på Twitter

Simen Arnesen vurderer styrkeforholdet mellom Ottestad og Dala slik:
- Personlig tenker jeg at det ikke er dem vi skal utfordre. De har en veldig sterk tropp, som er veldig bred. Spesielt sammenlignet med oss. I enkeltkamper kan vi ta poeng fra dem, men de har også hatt sentrale folk ute i tide og utide, og likevel levert.
Etter kveldens kamp venter Storhamar og Alvdal før ferien.
- Det er kanskje litt forventet at vi skal vinne begge, det er to overkommelige motstandere. Men jeg er imponert av det Storhamar har fått til. Og Alvdal må vi bare slå.
På det sosiale nettstedet Twitter hagler meldingene mellom Ottestad- og Dala-spillerne.
- Helt seriøst tror jeg at Dala-guttene får mer tenning av det enn oss, og stort sett kjenner alle hverandre, så takhøyden blir litt høyere. Det er like mye morsomt som alvor, og det er nok ikke mange som blir såre og tar det innover seg, sier Arnesen, som nøyaktig én måned etter siste kamp før ferien flyttes over på gressteppet når lagene møtes.
- Det blir moro å møte Dala uansett. Det er et lag som har vært større enn oss i mange år, klart vi vil klå dem.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke