hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
HamKam 2 tapte to poeng i siste minutt

Publisert: 14.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
HamKam 2 hadde full kontroll og ledet 2-0 etter en drøy time. Scoring imot ett minutt før slutt gjorde at HamKam mistet to poeng.
HamKam spilte i perioder god fotball i første omgang. Sverresborg som er på desperat poengnød, måtte ha poeng for å unngå nedrykk.
Med det utgangspunktet var det et bortelag som ikke hadde tenkt å gi seg uten kamp.
Trener Svein Inge Haagenrud var alt annet en fornøyd med kampen.
- En kamp vinnes ikke med en god omgang. Vi møtte et lag som måtte ha poeng og Sverresborg skal ha ros for at de aldri ga seg, sier trener Svein Inge Haagenrud.
Best på HamKam var midtbanespiller Torgeir Strand Osmo og midtstopper Steinar Libekk. Libekk var uheldig og satte inn reduseringen til Sverresborg med et sjømål.
Nå gjenstår det kun en kamp for HamKam og det er mot Lillestrøm 2 borte. En kamp som verken kan gjøre det ene eller det andre i forhold til tabellsituasjonen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke