Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
PUNKTERTE: Rune Pettersen puttet på 2-0 og punkterte kampen mot Alvdal.
 
Målrikt - 10 scoringer på to kamper
Brumunddal styrer mot seriegull.

Publisert: 28.sep.2013 17:54
Oppdatert: -

Brumunddal gjorde jobben mot defensivt Alvdal.
- Det er ikke lett når kommer hit og parkerer bussen på 16-meteren, men vi beholdt roen og vant fortjent, sier lagkaptein Rune Pettersen.

Etter 9-0-seier til Dala i første kamp mellom lagene i år, var det nok mange som håpet på ny målfest på Sveum lørdag. Det må imidlertid hjemmetilskuerne vente litt med.

- Det har blitt mange slike kamper på Sveum i år, det er ikke mange lag som kommer hit for å spille fotball, og det gir oss en utfordring å klare det, innrømmer Pettersen.

Alvdal kom til Brumunddal med ett eneste mål. Forsvare sitt eget mål. Laget hadde en målsjanse i hele kampen, og scoret på den etter markeringssvikt hos hjemmelaget.
Det ga 3-1 i 87. minutt etter scoring av Pål Kristian Eggset, men da var det allerede for sent.

Dala avgjorde kampen med tålmodighet som en viktig ingrediens i kampen, etter 0-0 ved pause. Da hadde Dala hatt nærmere ti halvsjanser og målsjanser, en drøss med cornere og mange litt dårlige valg i avslutningsøyeblikket.
Så fikk de straffe i starten av 2. omgang etter at Øystein Stai ble, litt unødvendig, felt på vei ned mot dødlinja. Aleksander Melgalvis scoret sikkert, og ga hjemmelaget ro til å spille videre.

Etter 70 minutter punkterte Rune Pettersen kampen med å heade inn 2-0 på et godt innlegg fra innbytter Jonas Kojedal Bye.
- Det var et strålende innlegg, og helt ferdigscoret, takker Pettersen, men han måtte jobbe for å få ballen:

- Hvis jeg ikke hadde ropt veldig hadde han skutt sjøl, gliser Pettersen.
- Det er riktig, kontrer Kojedal Bye, men med et sånt mas var det best å legge inn!

Kojedal Bye var framme med innleggsfoten da Vegard Ruud satte inn 3-0 etter 80 minutter, og sørget for en god lørdagsettermiddag for Dala-spillerne, bortsett fra de som holdt med Manchester City og Manchester United...

Fart-tap
Målrikt ble også de to kampene i Bondeligaen. Dessverre negativt for Fart som tapte hele 1-5 mot Lillehammer. Dermed tyder alt på at Fart er fortapt i Bondeligaen og neste år må bytte plass med Moelv.
Lillehammer dominerte fra avspark til kampslutt.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat