Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
24. sep
HÅPER PÅ OPPRYKK: Dalas sportslige leder Tom Søgård var en fornøyd mann tirsdag. Til høyre: Vegard Ruud.
 
Mener stallen er god nok for 2. divisjon
Mandag starter sportslig leder Tom Søgård & co. jobben med å snekre sammen neste sesongs A-stall i Brumunddal. Han håper de fleste blir med videre. Hamar

Publisert: 23.aug.2013 04:14
Oppdatert: -

Brumunddal slo Lillestrøm 2 på Sveum tirsdag, i det mange mener var sesongens viktigste kamp.
Dermed er Dala-gutta i førersetet i avdelingen igjen. De er fire poeng foran LSK 2, som har en kamp mindre spilt.

- Viktig med opprykk

- Flere i Brumunddal mente dette var den viktigste kampen for Brumunddal på flere år. Et opprykk til 2. divisjon er kjempeviktig for oss, både sportslig, økonomisk, og for utvikling av spillere, sier Søgård, og fortsetter med snekringen av en ny stall:
- Vi har skrevet nye kontrakter med unggutta Jonatan Helmersen (17) og Morten Klæbo (20) på henholdsvis tre og to år. De fleste av de etablerte spillerne har kontrakt ut denne sesongen. Vi starter jobben mandag, skal ta spiller for spiller, og håper å være i mål ganske raskt. Vi håper de fleste blir med videre. Jeg mener at vi har en god nok stall for 2. divisjon nå, så det ligger ikke an til noe særlig nytt ved et eventuelt opprykk, sier Dalas sportslig leder.

600.000 ved opprykk

Når det gjelder økonomi forteller Tom Søgård at nedrykket fra 2. divisjon kostet 600.000 kroner.
- Det handler om sponsorer og tilskudd fra Norges Fotballforbund. Hvis det ikke er noen store forandringer i regelverket til fotballforbundet, regner jeg med at et eventuelt opprykk vil være verdt rundt det samme beløpet, sier Søgård, som vil presisere at de 600.000 kronene ble dekket inn av senioravdelingen da de rykket ned.
Han fortsetter med mer om tirsdagens kamp:

- Bra utgangspunkt

- Hadde vi tapt mot Lillestrøm ville dette blitt vanskelig. Nå er det vi som har hendene på rattet. Men det er ni kamper igjen, så dette er langt fra avgjort. Men vi har uansett fått et veldig bra utgangspunkt.
5. september skal Dala ha en klubbkveld hvor en ny strategiplan med målsettinger for de neste tre til fem årene skal presenteres.
- De første målene er opprykk og så å etablere oss i 2. divisjon, sier Tom Søgård.
 

Følg kampen her:

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat