15. sep
MÅL: Adrian Bøverdalen scorer 2-0- målet etter ett innøvd frispark.
Foto: Pål Jacobsen
 
Moelven slapp med skrekken
I banespillet var Grue totalt overlegne, men Moelven var veldig effektive og scoret fire mål. Synd at forsvaret var i det gavmilde hjørnet.

Publisert: 20.jun.2014 07:31
Oppdatert: 20.jun.2014 07:32

I spill og sjanser var bortelaget det beste laget. Selv om det gode spillet uteble i denne kampen for hjemmelaget, kunne de fort ha tatt alle tre poengene. En knallhard takling inne i feltet, kunne dommeren like gjerne ha dømt straffespark på. I tillegg fikk Grue en gavepakke av dommeren. Grues tredjemål var en soleklar offside.

Ken Andsjøn og Stig Heggelund, som begge måtte kaste inn håndkleet i pausa, erget seg for at det ikke ble mer enn ett poeng.

– Vi spilte ingen stor kamp, men med litt flaks kunne vi ha vunnet. Irriterende så lenge Grue får en gave av dommeren, sier Ken.

Tidligere har Moelven tapt slike kamper. Innsatsen som laget ga i denne kampen tyder på at Moelven er på vei opp fra en liten bølgedal. Sju mål på de to siste kampene, tyder på det.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke