Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
AVGJORDE: Mattis Nerhiem satte straffen sikkert i mål og sikret tre viktige poeng.
 
Nerheim avgjorde thriller-kamp
Straffer, røde kort og sene scoringer var bare noen av ingrediensene da Ottestad sendte Rælingen hjem uten poeng.

Publisert: 01.jul.2015 22:16
Oppdatert: 02.jul.2015 02:45

Mattis Nerheim har hatt en tøff vårsesong. Skader har plaget Ottestad-juvelen, som i går slo tilbake med overtidsscoring.

Det ble en høydramatisk avslutning i oppgjøret mellom Ottestad og Rælingen. Gjestene ledet 3–2 til det gjensto to minutter. Men så dukket Magnus Lang-Ree opp på bakre stolpe og skaffet balanse i regnskapet.

Ett minutt senere pratet Rælingen-spiss Szymon Krolikowski på seg sitt andre gule kort, og gjestene måtte avslutte med ti mann. To minutter senere fikk Ottestad staffe etter at Simen B. Nordli ble holdt i feltet. Den satte Mattis Nerheim sikkert i mål, og Ottestad hadde snudd kampen på mirakuløst vis.

– Det var veldig deilig å sette ballen i mål. Jeg følte jeg hadde spilt veldig dårlig, så den straffa måtte jeg sette. Nå er jeg helt utislitt, sier Mattis Nerheim.

god start

Ottestad gikk ut i hundre, og etter 29 minutter ledet hjemmelaget 2-0. Simen Bolkan Nordli og Bjørn André Torve sto for scoringene. 

Etter pause slapp Ottestad seg ned, og gjestene scoret tre ganger i løpet av 25 minutter. 

Klokka tikket mot Rælingen-seier. Men så våknet gultrøyene i grevens tid. 2-3 ble snudd til 4-3, og Ottestad-guttene kunne juble hemningsløst.

Ottestad tar sommerpause på 8. plass.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke