Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
KLAR: Leif Nordli er optimist før møtet med Flisa.
FOTO: Janne Bjørgan.
 
Ottestad klare for toppoppgjør
I kveld gjester Flisa Ottestad stadion for toppoppgjør i Bondeligaen klokken 20.00.

Publisert: 13.jun.2014 17:07
Oppdatert: 13.jun.2014 15:54

Etter ni serierunder har Ottestad plukket 21 poeng og leder Bondeligaen. Kveldens motstander Flisa er nummer tre, kun ett poeng bak Oilers. 

Varierende form

Med seier i de fem første kampene sikret Ottestad seg tidlig tabelltoppen, og har foreløpig ikke gitt den fra seg, til tross for noe varierende form i det siste. For på de fire siste kampene står de gule og svarte med to seire og to tap. I deres siste kamp ble det 1-0-tap borte mot svakt plasserte Sander.

- Kampen mot Sander var brukbar, men jeg var fryktelig irritert etter tapet mot Rælingen, sier trener, Leif Nordli som vet hvorfor laget hans har variert i prestasjonene i det siste.

- Vi har hatt og har fortsatt mange skader, så vi har måtte byttet mye på laget, og det er jo ikke gunstig over tid, sier Nordli som allikevel synes det er positivt at så mange har fått prøve seg i de siste kampene.

Svekket i dag også

Dessverre for Ottestad er de også i dag betraktelig svekket. Steinar Libekk og Tormod Haug er begge ute med skader, Lars Palfi er usikker og skal testes før kamp og Ottestads- og Bondeligaens toppscorer, Øystein Stai har tatt turen til Brasil. 

Skal kjempe i toppen

Noen timer før kveldens toppkamp på Ottestad stadion er treneren optimistisk og litt eplekjekk.

- Det er jo artig at det er såpass jevnt i toppen, at ikke vi bare stikker av, ler Nordli før han fortsetter:

- Jeg ser lyst på resten av sesongen, vi skal være med i toppen sesongen ut, sier Nordli som er sikker på at Ottestad topper tabellen også etter kveldens kamp.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat