Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Ottestad tror de blir i toppen nå
Flere spillere kommer inn og forsterker Ottestad til høstsesongen. Det gir trener Leif Nordli tro på at Ottestad kommer til å bite skikkelig fra seg i toppen av Bondeligaen.

Publisert: 14.jul.2014 04:00
Oppdatert: 11.aug.2014 06:43

Ottestad og Lillehammer var naboer på tabellen på henholdsvis 3.- og 4. plass før møtet lørdag. Likevel hadde Ottestad små problemer med å plukke motstanderen fra hverandre.

Mattis Nerheim, Marius Ottestad og innbytter Simen Granli scoret målene i 3-0-seieren da de gule og svarte vant kontrollert.

Og bedre kan det bli for Ottestad.

Motsatt fra i fjor

- I fjor på dette tidspunktet mistet vi 10 spillere og fikk lide litt av det. Mens i år får vi inn nye istedenfor. Det lover positivt til høstsesongen, sier Leif Nordli.

Mikkel Klein Gulbrandsen og Martin Holthe Rønningen gjorde en god profil mot Lillehammer. I tillegg kommer Jonathan Teigland, Magnus Lang-Ree og Amund Berge til å spille for Ottestad i høstsesongen, bekrefter trener Nordli.

- Det eneste vi kommer til å mangle er en reservekeeper. Så lenge Tor Torgersen holder seg frisk så er jo ikke det noe problem, sier han.

Etter det HA-sporten erfarer er også midtbanespilleren Kristian Skogsrud høyaktuell for spill i Ottestad-trøya.

- Vi har brukt over 30 spillere på 13 kamper til nå. Det blir for mye rokeringer. For eksempel har vi sikkert brukt mellom 10-15 backer forskjellige backer til nå, og aldri stilt samme lag i to kamper på rad, sier han, og fortsetter:

- Nå får vi muligheten til å bli mye mer stabile. Det er utelukkende positivt. Vi skal absolutt kunne henge med helt i toppen, sier han.

- Med hele vegen

Marius Ottestad er en av få Ottestad-spillere med drøssevis av rutine. Han er sterk i trua på at Ottestad skal henge med i toppen gjennom hele sesongen.

- Viktig med tre poeng mot Lillehammer først og fremst, for nå tetter det seg i toppen. Men jeg er overbevist om at vi kan henge med hele vegen, sier Ottestad, som på elegant vis styrte inn 2-0-scoringen mot Lillehammer med hodet etter innlegg.

Han mener det er mulig å nå andredivisjon, men avviser at de er opprykksfavoritter.

- Nei, vi styrer ikke mot opprykk. Men muligheten er selvsagt der så lenge vi henger med, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke