buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
NY SJEF: Etter hva HA-sporten erfarer vil Roar Ødegårdstuen bli ny trener for Moelvens 3. divisjonslag.
 
Rune Ødegårdstuen ny trener
Moelvens fotballgutter har vært uten trener etter at Per-Arne Gjerdalen trakk seg ganske nylig. Etter hva HA-sporten erfarer kommer Rune Ødegårdstuen til å overta etter Gjerdalen.

Publisert: 13.jan.2015 21:31
Oppdatert: 14.jan.2015 08:24

Moelven har lett blant lokale fotballtrenere den siste tiden, og etter å ha fått nei fra noen av klubbens kandidater, har HA-sporten grunn til å tro at Rune Ødegårdstuen i morgen kommer til å skrive under for den lokale 3. divisjonsklubben.

Leder i Moelven, Geir Karlsen, vil ikke kommentere dette overfor HA-sporten, men skrev selv på klubbens Facebook-side tirsdag kveld følgende:

"Ny hovedtrener ER ansatt!! Vi skriver avtale med vedkommende i morgen - og han starter opp sin treneroppgave den 19. januar 2015. Dette ble en veldig bra løsning for klubben - og vi berolige alle med at dette nå er i orden."

Etter hva HA-sporten kjenner til har både Ståle Bokalrud, Knut Jevne og Jan Erik Simenstad vært i kontakt med klubben som plutselig stod uten hovedtrener, uten at partene ble enige om noen avtale.

Rune Ødegårdstuen kommer fra trenerjobben i Gjøvik-Lyn 2, som spilte mot nettopp Moelven i Bondeligaen forrige sesong.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat