buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Klemmer til: Eirik Rusten banket inn et hat trick som sendte Fart et steg nærmere videre spill i tredje divisjon.
 
Rusten avgjorde bunnoppgjøret
Med håp om fornyet kontrakt i tredje divisjon var det forventet at Fart skulle innkassere en komfortabel seier mot Tangmoen.

Publisert: 12.aug.2013 04:13
Oppdatert: -

Øvre vang
Fart tok imot tabelljumbo og tabellnabo Tangmoen til nedrykksduell søndag formiddag på Fart-bana.
Med seks poeng opp til nærmeste lag på tabellen, måtte bunnlaget Tangmoen slås.

Sjansefattig

I en ellers sjansefattig og bedagelig første omgang, var det ikke mer enn to bra utførte angrep og en svært opplagt Eirik Rusten som skulle til for å legge grunnlaget for seier.
Tangmoen klarte nemlig aldri å skape noe som helst av målsjanser.
1-0 kom etter godt angrepsspill av vertene hvor Eirik Rusten til slutt fikk æren av å banke ballen inn bak motstanderens sisteskanse. Samme Rusten satte inn 2-0-scoringen som gjorde at Fart kunne gå inn i garderoben med en komfortabel ledelse.

Cruisekontroll i andre.

Andre omgang bar preg av slitne spillere, slik bunnoppgjør i tredje divisjon som oftest gjør. Derimot var Eirik Rusten kvikk og ivrig etter flere scoringer og fikk etter 72 minutter kronet sitt hat trick med en hodescoring etter dødball.
Resten av kampen var det Fart som hadde det som kom av målsjanser. Blant annet bommet de på et par hundre prosentsjanser som burde ha blitt omsatt til scoringer.

-Hvert poeng teller.

- Det var viktig med seier i dag og moro å score igjen. Det er jo ikke hver dag jeg scorer tre mål, sier banens klart beste spiller Eirik Rusten før han fortsetter:
- Hvert poeng er viktig for oss i kampene framover nå. Skal vi klare oss i tredje divisjon må vi slå lag som Tangmoen. Rusten presiserer også at Fart må prestere jevnere hvis de skal ha noen mulighet til å holde seg i divisjonen.

-Fornøyd med tre poeng.

Etter kampen var Fart-trener Frode Krogstad misfornøyd med hvordan laget hans ga etter for Tangmoens lave tempo, men han kunne ikke la være å si seg fornøyd med tre særdeles viktige poeng.
- Vi går for tre poeng hver gang og må bygge videre på det vi gjør bra i dag. Selvfølgelig ville jeg sett at vi hadde pyntet litt mer på målforskjellen vår, men vi må si oss fornøyde med seier, sier Frode Krogstad.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat