Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Endelig tre poeng: Her dirigerer Roger Andersen sine spillere på en trening tidlig i vår. På lørdag dirigerte han fra sin midtbanerolle.Foto: Kristian Einang
 
Satte seg selv på laget
På fredagens trening hadde trener Roger Andersen ni utespillere, pluss seg selv. Da var vegen kort til startelleveren for treneren.

Publisert: 23.jun.2014 08:57
Oppdatert: 23.jun.2014 08:57

Etter ti strake tap kom endelig seieren som trener Roger Andersen har ventet på i hele år.

At han selv skulle spille, hadde han ikke drømt om.

Siste utvei

- Med så få spillere på siste trening var avgjørelsen enkel. Vi måtte spille med en mann mindre om jeg ikke stilte opp. I etterkant av fredagstreningen fikk jeg samlet sammen noen flere unggutter, så vi fikk en bra tropp likevel, sier spillende trener, Roger Andersen.

Sigurd Jensen Gjendal har ikke spilt før i år. Slik så det ikke ut. Han gikk som vanlig ut i hundre og det nivået holdt han i samtlige 90 minutter.

Banens klart beste spiller.

Roger + Stig = 97 år

Roger Andersen (49 år) og Stig Haug (48 år) er litt eldre enn de andre, uten at det preger deres spill.

- Stig knuser jeg glatt på alderen. Nei da, vi bare beviser at det går an å spille fotball selv om vi har kommet veldig nære femtiårsgrensen, ler treneren.

At Storhamar skal ha problemer med å stille lag, tyder på at mange ikke gjør som laget planla i vinter.

- Jeg har 28 spillere på blokka mi, så jeg trodde ikke at jeg skulle få problemer med å stille lag. For å si det på en pen måte så er dette et lite spark bak til de som ikke stiller, fortsetter treneren.

I Storhamars første seier for året i var spillet overraskende godt.

Håkon T. Kristiansen tok over som sjef på sidelinjen og fikk se et Storhamar som ville vinne.

- Vi fikk til det meste i denne kampen. Med Roger og Sigurd Jensen Gjendal på banen fikk vi to spillere som gikk foran. Sigurd som den store krigeren og Roger som den som dirigerte laget på en fin måte. Slike spiller har vi savnet i hele år, sier Kristiansen.

- Vi skal gi alt

Selv om det ser litt håpløst ut for Storhamar når det gjelder å overleve i Bondeligaen, er Roger Andersen klar for knallhard jobbing i de resterende kampene.

- Vi skal gi alt. Det er åtte poeng opp på sikker plass. For meg er ikke det håpløst. At vi har seks forskjellige målscorere ser jeg som veldig positivt. Det tyder på at vi har en bra gjeng som vil noe, sier Andersen.

På de ti første kampene scoret Storhamar sju mål. Nå kom det seks mål i en kamp.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat