buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Reagerer: Sportslig leder i Storhamar, Stig Sæther liker ikke at klubbens A-spillere pådrar seg klart flest kort. Her avbildet i en langt hyggeligere sammenheng.Foto: Anne Lene Blystad
 
SIL vurderer å gi ekstra straff
Bunnlaget Storhamar topper suverent lista over antall gule- og røde kort. Det vil ledelsen i klubben gjøre noe med.

Publisert: 08.jul.2014 14:20
Oppdatert: 08.jul.2014 14:37

Storhamar har ikke hatt noen god sesong i Bondeligaen så langt denne sesongen. Etter en overraskende god fjorårssesong der de endte på en oppløftende åttendeplass, har laget kun tatt fire poeng denne sesongen, og ligger desidert sist. Laget har åtte poeng opp til sikker plass ved halvspilt serie.

Men én ting har ikke forandret seg fra i fjor. Laget topper også i år lista over gule- og røde kort. Fire av de fem øverste på bondeknøl-lista (se oversikten til høyre) er Storhamar-spillere. Det liker sportslig leder i klubben, Stig Sæther svært dårlig.

43 gule og tre røde i fjor

- Det synes jeg ingenting om. Jeg liker ikke å se Storhamar-spillere på toppen av den lista i år igjen, sier den gamle midtstopperen som står med flest kamper for Storhamar gjennom tidene.

I fjor fikk Storhamar 43 gule kort og tre røde. Så langt i år har de pådratt seg 22 gule og fire røde. Etter halvspilt serie ligger de med andre ord«foran» fjorårets skjema.

Nå vurderer Sæther å innføre en tidligere brukt regel i klubben.

- Vi hadde det slik at hvis en spiller fikk rødt kort for usportslig oppførsel, fikk han én ekstra kamps utestengelse fra klubben, i tillegg til straffen fra kretsen. Den regelen kan være aktuell å ta i bruk igjen, sier Sæther.

Gode holdninger

Flere av Storhamars kort denne sesongen har nettopp kommet etter usportslig opptreden. Magnus Sterud og Magnus Sørum Hagen har begge blitt utvist etter at kampene var avblåst. Det bekymrer den sportslige lederen.

- Det er veldig mange situasjoner hvor det helt unødvendig å dra på seg kort. Vårt beste lag burde gå foran med gode holdninger. Det er tross alt en del tilskuere på kampene våre, flere av dem er barn og unge, sier Sæther.

Faretruende nær nedrykk

Med fire poeng på 13 kamper ser det ut til å gå mot 4. divisjon for de gule og blå. Sæther håper at laget klarer seg, men er klar over at det kan bli vanskelig.

- Vi har ingen store klubbambisjoner om å spille i Bondeligaen. Er vi for dårlige rykker vi ned, sier Sæther som likevel ikke har gitt opp håpet.

Lørdag går laget i gang med andre halvdel av sesongen, borte mot Moelven.

- Vi skal prøve så godt vi kan, så får vi se om det er godt nok til å berge plassen, sier sportslig leder i Storhamar, Stig Sæther.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat