Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
MÅL: Slik scoret Marius Ottestad 1-0-målet for Ottestad etter corner fra Simen Arnesen.Foto: Mattis Røhne
 
Sløste bort seieren
Ottestad hadde nok av sjanser til å innta tabelltoppen i Bondeligaen. I stedet ligger de nå to poeng bak lørdagens motstander Fu/Vo.

Publisert: 07.jul.2014 04:00
Oppdatert: 07.jul.2014 03:59

Ottestad ledet to ganger i 2-2-kampen mot Funnefoss/Vormsund, men hver gang kom gjestene tilbake og utlignet i en kamp med høyt tempo på nivå fire.

Men Ottestad hadde sjanser nok til å vinne toppoppgjøret, og derfor har også Ottestad-trener Leif Nordli god grunn til å si at han var skuffet over at hjemmelaget ikke fikk med seg tre poeng.

- Dette var en kamp vi skal vinne, fastslår Nordli.

- Etter at Lars (Morseth Palfi) har ordnet 2-1, har vi fire, fem kjempesjanser. Målscorere som Øystein Stai og Mattis Nerheim var ikke i slag i dag, og Mattis alene scorer vanligvis to mål på slike sjanser som han har i denne kampen, sier Nordli.

Slik han så kampen scoret Fu/Vo to mål på tre, fire sjanser, mens Ottestad scoret det samme antall mål på sju, åtte muligheter.

- Burde ha ryddet unna

Ottestad-kaptein Simen Arnesen syntes også at de fikk dårlig betalt i toppoppgjøret.

- Det var fryktelig surt med 2-2-målet. Vi burde ha ryddet unna i eget felt på frisparket deres. Først treffer ballen stanga og så taper vi tre dueller før de får ballen i mål, sier Arnesen, som ikke følte seg sikker på at det var frispark i forkant av scoringen.

Ottestad er fortsatt med og kjemper om opprykk til 2. divisjon, og skal ut i et nytt toppoppgjør lørdag når Lillehammer kommer på besøk.

Lillehammer åpnet litt ruskete og tapte de første kampene mot henholdsvis Ottestad og Lillestrøm 2. Siden har de ikke tapt en kamp og er definitivt med i opprykkskampen hvor de nå er a poeng med Ottestad.

Ikke opprykksambisjoner

Leif Nordli sier at Ottestad ikke har ambisjoner om opprykk, men at de naturligvis går for det hvis de får muligheten. Men verken han eller kaptein Arnesen vil være med på at det kan være ei ekstra gulrot å kanskje få møte HamKam i seriekamp neste sesong.

- Nei, dette hadde ikke vært moro en gang. For HamKam går det i beste fall mot 2. divisjon, og det er det ingen som ønsker. For vår del er det langt igjen, og Fu/Vo, LSK 2 og Lillehammer har gode lag, mener Arnesen.

Mot Lillehammer lørdag har Ottestad innvilget ferie for Eilif Kringlebotn, Magnus Lang-Ree, Even Habberstad og Atle Tronsmoen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke