hacklink
buy instagram followers
19. sep
SISTE TRENING: Vegar Bjerkes siste trening i HamKam torsdag 21. november. Neste sesong leder Bjerke Moelven i 3. divisjon. Foto: Mattis Røhne.
 
Spennende Moelven-sesong
Spillende daglig leder Vegar Bjerke og hans menn i nyopprykkete Moelven skal spille i avdeling 3 i 3. divisjon menn sesongen 2014.

Publisert: 26.nov.2013 16:14
Oppdatert: 01.apr.2014 18:43

- Alle 11 lag fra Indre Østland fotballkrets (IØFK) skal spille i avdeling 3 og det er IØFK som skal administrere avdelingen, opplyser daglig leder Bjørn Nybu.
Norges Fotballforbund har nå satt opp avdelingene for 3. divisjon 2014.
- NFF har tatt med innspill rundt lokale forhold i vurderingen så langt det har latt seg gjøre. Spesielle enkeltforhold er også diskutert med involverte kretser. I tillegg er det forsøkt å fordele 2. lag, nedrykkslag og opprykkslag så jevnt det lar seg gjøre, sier fagansvarlig for kampadministrasjon i NFF, Are Hokstad.
3. divisjon består av 12 avdelinger som inneholder 14 lag hver, med unntak av de to nordnorske avdelingene som begge består av 12 lag. - Etter omleggingen av 3. divisjon før 2011-sesongen har avdelingsinndelingen blitt mer utfordrende for hvert år. I dette oppsettet, som tidligere år, er det enkelte klubber og regioner som får en større reisevirksomhet enn andre. NFF har et ønske om at belastningen over tid skal fordeles jevnest mulig på klubbene i de ulike regionene de tilhører. I et forsøk på å endre belastningen som har vært stor på noen få klubber enkelte steder, har vi i år snudd på dette med det resultat at klubber som har hatt mindre belastning tidligere får større reisevirksomhet i år. Helheten av det endelige oppsettet skal totalt sett for 3. divisjon gi en best mulig løsning for de 164 deltakende klubbene, sier Hokstad.

Avdeling 3

Avdelingsoppsett 3. divisjon 2014:
Flisa
Sander
Lillehammer
Ottestad
HamKam 2
Storhamar
FK Gjøvik-Lyn 2
Raufoss 2
FU/VO (Funnefoss/Vormsund)
Lillestrøm 2
Gran Opp
Grue Opp
Rælingen Opp
Moelven Opp
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke