15. sep
TOMÅLSSCORER: Brumunddals Øystein Stai, her i aksjon for Dala i april.
 
Stai-dobbel reddet poeng for Dala
Lillestrøm-rekruttene hadde de tidligere målmaskinene Sundgot og Powell på benken, men på banen var en målkåt Øystein Stai et sterkere kort for Dala.

Publisert: 06.mai.2013 07:37
Oppdatert: -

Gjestene fra Brumunddal fikk en fryktelig åpning på kampen i LSK-hallen, hvor det sto 2-0 på måltavla etter bare et kvarter. Men et tålmodig Dala fikk senere hull på byllen to ganger, de også:

Øystein Stai ble tomålsscorer og dagens helt for Erik Wettermarks menn.

Forsinket spillerbuss

Brumunddal kom både sent og dårlig i gang mot Lillestrøm-rekruttene og trenerteamet bestående av de tidligere målmaskinene Arild Sundgot og Magnus Powell på Romerike.

Gjestenes spillerbuss var forsinket til arenaen, og kampen ble utsatt med noen minutter. Da dommeren endelig kunne sette i gang matchen, tok det bare fire minutter før en kanarifarget var frampå og scoret. Danish Khan gjorde 1-0.

Bare kvarteret var spilt da vertene doblet ledelsen ved Joachim Osvold. Begge målene kom som følge av balltap på midten, og deretter distinkte LSK-angrep på få berøringer.

To ganger Stai

Men Brumunddal aktet ikke å gi opp. Kampen var en halvtime gammel, da Øystein Stai lurte på bakerste stolpe og headet ballen i mål etter et lang innkast.

Dermed kunne de hvite og blå ta med seg håpet om poeng i garderoben ved pause.

Bare snaut ti minutter før full tid ble et innlegg fra Nysveen stusset videre av Jim S. Johansen til Stai, som brukte låret for å sette ballen i mål til utligning.

Dala hadde presset mot slutten av kampen, men mislyktes i å score på to hjørnespark. Dermed ble det poengdeling i LSK-hallen.

Ottestad seiret på Briskeby

Klokka 20.00 var det kampstart også i oppgjøret mellom HamKam 2 og Ottestad, hvor gjestene gikk til pause med 2-0-ledelse.

Den ga laget aldri fra seg, og seieren var trygg hele vegen, skal vi tro HAs livereporter for HamKam:

"2 omgangen har vært et stort gjesp", meldte han i live-vinduet nederst i artikkelen da fem minutter gjensto.

Corner-lykke

Det var på hjørnespark Ottestad skulle gjøre det mot HamKam-rekruttene. Først etter et kvarter, da Even Bugge fikk ballen på en kort variant, og slo et godt innlegg til Amund Berge. Han kunne enkelt stusse ballen over en sjanseløs Emil Holst i kamma-buret.

En halvtime ut i kampen var corner igjen mål for Ottestad. Even Bugge tok seg av svingen fra hjørnet denne gang, og på bakerste stolpe falt ballen rett i beina på Simen Arnesen. Han var kontant og tuppet ballen forbi flere spillere og i mål.

Bare få minutter tidligere var Daniel Bekkevold alene med Ottestad-keeperen, men Tor Torgersen kom fint ut og gjorde seg stor mot den ferske proffspilleren på Briskeby.

FØLG BEGGE KAMPENE LIVE NEDERST!

FØR KAMPENE:

Fart kriget seg til seier mot Skjetten lørdag. Storhamar ga alt og vant 4-1 mot Tangmoen lørdag.
I kveld møter Brumunddal Lillestrøm2 i en svært viktig kamp. Brumunddal er soleklar seriefavoritt, og går garantert for en ny trepoenger på bortebane i kveld.

I Hamar blir det et lokaloppgjør mellom HamKam2 og Ottestad. Sistnevnte har hatt et godt tak på Briskeby-gutta, og vi tror de tar poeng i kveld også. Skjønt, et HamKam-lag inspirert av A-laget i går, kan by stangesokningen på trøbbel.

Uansett - poeng til to eller kanskje tre Hedmarkenlag i Bondeligaen blir det i kveld. Hvem som tar dem, kan du følge direkte her:

HamKam2-Ottestad: Lillestrøm2 - Brumunddal:

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke