Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
GOD: Christian Wirstad var HamKams beste spiller mot Gjøvik-Lyn 2.
FOTO: PÅL JACOBSEN
 
Tabbenes aften på Briskeby
Det ble tabbenes aften på Briskeby tirsdag kveld. HamKam 2 tapte 3-1 for Gjøvik-Lyn 2 i Bondeligaen.

Publisert: 30.sep.2014 22:21
Oppdatert: 30.sep.2014 22:21


HamKam produserte ikke en eneste sjanse de første 45 minuttene, men Gjøvik-Lyn fikk hjelp til å score sitt første mål etter bare 30 sekunder. I et forsøk på å avklare en corner, dempet Erik Niklas Wenderyd  ballen på låret og la den til rette for Anders Blom Jensen som sendte gjestene i ledelsen.

Det ble med den ene scoring før pause, men i 2. omgang var det HamKam sin tur til å få nettkjenning. Innbytter Kevin Ahumada Bryan hadde vært på banen i 20 minutter da han utlignet.

Men Gjøvik-Lyn kom tilbake og fikk straffe etter 75 og 79 minutter. Det hjalp lite at Emil Holst reddet begge straffesparkene, for på det siste var det ingen andre enn Gjøvik-spissen, Ole Kristian Grime som var oppmerksom på returen, og den utnyttet han til å gjøre 2-1.

To minutter før slutt snappet Espen Myhrvold opp et svakt tilbakespill fra Vetle Ingelstad og fastsatte sluttresultatet til 3-1 for opplendingene.

På HamKams lag var Christian Wirstad klart beste spiller sammen med keeper Emil Holst og Kevin Ahumada Bryan.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat