Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
RØDT KORT: Tor Torgersen fikk se det røde kortet etter 28 minutter mot Lillestrøm 2 i dag. Her i kamp mot Brumunddal tidligere i sommer. Brumunddalsspilleren er Vegard Ruud. FOTO: PÅL JACOBSEN
 
Tapte for et bedre lag
Ottestad-tap mot Lillestrøm 2.

Publisert: 11.jun.2013 21:29
Oppdatert: -

Lillestrøm 2 - Ottestad 5-0
Ottestad var ikke i nærheten av poeng, mot et meget godt Lillestrøm-lag. Hjemmelaget var beste i alt og trener for Ottestad Leif Nordli hadde ingen problemer med tapet.
- Lillestrøm er det beste laget i avdelingen. Så enkelt er det. Det positive var at vi spilte 0-0 de siste 45 minuttene, sier trener Nordli. Keeper Tor Torgersen fikk se det røde kortet etter bare 28 minutter. Med det så klarte Ottestad det kunststykket å bruke tre keepere i en kamp og alle slapp inn mål. Keepere for Ottestad denne kvelden er Tor Torgeresen, Erik Hulleberg og Even Habberstad. Om det er norgesrekord vites ikke, men at det hører med til sjeldenhetene, er helt sikkert.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke