buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
JULING: Storhamar fikk bank av Lillestrøm 2 på Prestrud. Her prøver Erik Mjelde seg på et frispark - uten hell.
FOTO: Pål Jacobsen.
 
Tøff kveld i bondeligaen
Storhamar, HamKam 2 og Ottestad var i aksjon i mandag kveld. Det ble kun to poeng til sammen.

Publisert: 25.aug.2014 23:58
Oppdatert: 26.aug.2014 06:34

Storhamar tok imot opprykksjagende Lillestrøm 2 på Prestrud. Det ble en alt for tøff oppgave for guttene fra Hamar vest.

De gule og blå holdt nullen i 22 minutter, men da giret Tippeligareservene virkelig om. Det sto 0-4 til pause, og Lillestrøm 2 ga seg ikke før hjemmelaget hadde plukket ti baller ut av eget nett. Fred Friday scoret fire, Erling Knudtzon tre,Erik Mjelde to, mens Kaptein Jørgen Kolstad nøyet seg med en scoring. 

Lillestrøm - trener Magnus Powell var godt fornøyd med 10-0-seieren, og sa dette etter kampslutt:

- Vi har kun ett mål for sesongen, og det er opprykk. Stiller vi med omtrent det laget vi stiller med i dag er det ingen i 3. divisjon som slår oss, sier Powell.

Oliers poeng på overtid

Også opprykksjagende, Ottestad gjestet Raufoss 2, til det som skulle vise seg å bli en meget underholdene fotballkamp.

Etter kun 21 minutter var det scoret fem mål, og hjemmelaget ledet 3-2. Ottestad spilte godt, og fikk til slutt lønn for strevet da Erik Hulleberg satte inn utligningen på overtid av 2. omgang. Kampen endte 3-3. Mattis Nerheim og Simen Arnesen scoret Oilers to første mål.

HamKam 2 tapte viktige poeng

HamKam 2 spilte en av sine viktigste kamper denne sesongen mandag kveld. På Briskeby tok de imot nedrykksrival Gran.

HamKam styrte den første omgangen og etter 25 minutter scoret en av bortelagets spillere selvmål, og HamKam 2 ledet 1-0. På overtid av 1. omgang fikk bortelaget et meget omdiskutert straffespark, som sendte lagene like langt og til pause med 1-1.

Etter hvilen var det Gran som var det beste laget, og holdt på å snappe alle tre poengene like før slutt med en avslutning i tverrliggeren. Men Emil Holst i Kamma-buret kunne puste lettet ut, og kampen endte 1-1.

Ottestad ligger nå på 2. plass, fire poeng bak Lillestrøm 2. Mens HamKam 2 og Storhamar ligger under streken, på henholdsvis 12. og 14. plass.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat