23. okt
Lystig: Etter å ha vært misfornøyd med en annullert scoring, innlemmet Marius Holt dommer Adrianus Nugteren i feiringen av det tellende. FOTO: STEIN-ERIK STORMOEN
 
Toppscoreren kan bli borte
Brumunddals toppscorer Marius Holt (25) skal bruke sommerferien til å tenke på hva han skal gjøre i høstsesongen.  

Publisert: 08.jul.2013 09:04
Oppdatert: -

For 25-åringen er ikke helt sikker på om han blir med på Brumunddals opprykksjakt.
- Det går på motivasjon. For eksempel da vi spilte mot Kolstad, fristet det ikke med x antall timer i buss. Da var jeg i stedet og fisket, sier Holt.
Lørdag scoret han i vårsesongens siste kamp, da Dala etter hvert valset over Storhamar. Nå venter en liten ferie.
- Det blir fjelltur. Pakke sekken og komme seg litt bort. Så får vi se hva som skjer, mye kan skje på en sommer, sier Holt, som avkrefter at han er på vei til gamleklubben Løten.
- Det er bare rykter og ikke aktuelt.

- Lett på et topplag
Han har hatt en god vårsesong, og tar ferie med 17 fulltreffere.
- Jeg har hatt litt flyt, men dessverre har jeg hatt en skade som har satt meg litt tilbake også. Men det er lett å spille spiss på et topplag i 3. divisjon.
Kampen mot Storhamar fikk en bra åpning for Dalas del, da Aleksander Melgalvis dukket opp og satte inn 1-0 allerede etter åtte minutter. Så var det mer stang ut, bokstavelig talt.


Ikke godkjent Skard-mål
Holt fikk en scoring annullert fordi dommerteamet mente han handset i forkant, og Andreas Løseth Johansen satte to baller i stolpene.
- Det var mye rot lenge, men vi fikk mer flyt i andre omgang. Vi vant komfortabelt og skapte drøssevis av sjanser. At det ikke ble mer enn 5-0 er egentlig utrolig. Kanskje har de andre sett for mye på meg på avslutningstreningen, ler Holt.
Etter å ha stanget litt mot veggen kom endelig 2-0 for serielederen, da Øystein Stai scoret på en retur. Løseth Johansen dunket inn kampens vakreste minutter senere, da han i steget sendte kula opp i motsatt hjørne. Så fikk Holt målet han jaktet på, før Melgalvis satte punktum med 5-0 på straffe.
Men det kunne vært mye mer. Joachim Svendsberget stoppet mange avslutninger fra friske Dala-angripere, i tillegg til at også Vemund Brekke Skard hadde en kanon i tverrliggeren, ned og i mål, uten at de tre som bestemte fikk med seg akkurat det.
- Vi hang greit med i 50 minutter, og så lenge det var 1-0. Etter det sprakk vi, og de spilte ball i hatt med oss, sier Storhamars Sigurd Ertsås.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke