15. sep
STORTAP: Kveldens Fart-kamp var på mange måter en skjebnekamp, der hjemmelaget trengte sårt en trepoenger. Det lyktes ikke og det ble tap. Her er Farts Emil Waters i aksjon. Foto: Eirik Østrem Salsten
 
Tung kveld for Storhamar og Fart
Storhamar tapte 2-7 mot Lillestrøm. Fart slapp inn åtte mål.

Publisert: 02.sep.2013 21:59
Oppdatert: -

Både Storhamar og Fart slet i Bondeligaen i kveld. Storhamar tok imot Lillestrøm 2 og måtte se gjestene reise fra Prestrud kunstgress med tre poeng og 7-2 seier. Det ble en særdeles tung kamp for Storhamar. Lillestrøm stilte med et godt mannskap og ga Storhamar en god leksjon. Storhamar hadde sine muligheter, men hadde aldri det taket på kampen som kreves for å vinne. Det ble en fortjent seier til Lillestrøm 2. Brumunddal vant også sin kamp på Sveum mot HamKam 2, som gjør at de fortsatt leder Bondeligaen.

Ydmyket

For Fart ble fotballkvelden helsvart. Ull/Kisa har ydmyket Fart to ganger denne sesongen, og dro hjem til Jessheim med tre poeng og åtte plussmål i kofferten.
Matchen ble marerittstart for Fart på hjemmebane. Da kampen var 18 minutter gammel ledet Ull/Kisa 2 2-0 og minte altså om kampbildet i våroppgjøret på UKI Arena på Jessheim.
Ull/Kisa lede helt fortjent 4-0 etter de første 45 minuttene. Laget spilte periodevis god angrepsfotball, men hjemmelaget ga de gulgrønne gjestene lett spill.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke