15. sep
SJANSER: Mattis Nerheim misbrukte flere gode sjanse mot Fu/Vo. Her er han i duell med Stian Westerheim.
Foto: Mattis Røhne
 
Uavgjort i toppoppgjøret
Funnefoss/Vormsund er fortsatt serieleder i Bondeligaen etter 2-2 mot Ottestad lørdag.

Publisert: 05.jul.2014 18:45
Oppdatert: 05.jul.2014 18:45

Det tetter seg til i toppen i Bondeligaen. Fu/Vo er fortsatt serieleder etter 2-2 på Ottestadbanen, men Lillehammer nærmer seg faretruende bakfra. I denne serierunden vant dølene 2-0 over Gran og gikk forbi Ottestad på tabellen.

Og neste lørdag møtes Ottestad og Lillehammer på Ottestadbana.

Det ble et fartsfylt toppoppgjør mellom Ottestad og Fu/Vo. Ottestad gikk i tet etter 24 minutter da Marius Ottestad traff en perfekt corner fra Simen Arnesen med beina.

Ottestad hadde et godt grep på første del av 1. omgang, men etter at Kristian Strandhagen utlignet til 1-1, tok gjestene mer og mer over.

Ottestad burde ha punktert kampen i 2. omgang etter at Lars Morseth Palfi la på til 2-1. Vertene hadde mer enn nok av sjanser til å gjøre både 3-1 og 4-1, men i stedet var det Fu/Vo som scoret på en av sine få sjanser da Ottestad-spillerne tapte to, tre dueller innenfor femmeteren på et Fu/Vo-frispark.

 Øvrige resultater: Gran - Lillehammer 0-2, Rælingen-Flisa 1-2. Fredag tapte Storhamar 2-1 for Sander.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke