20. jul
TROR PÅ SEIER: Erik Wettermark er enig med bettingselskapet og tror på seier i 3-divisjon. FOTO: RUNE STEEN HANSEN.
 
Brumunddal er favoritter i Bondeligaen
Brumunddal vinner Bondeligaen, mener spillselskapet NordicBet.

Publisert: 03.apr.2013 10:32
Oppdatert: -

Fotballsesongen i Norge er endelig i gang, og NordicBet gir deg som alltid et enormt utvalg odds på den lokale fotballen landet rundt.

- Laget er forsterket

I 3 divisjon avdeling 3 har NordicBet Brumunddal som favoritt. Oddsen på Brumunddal er 2,25 ganger pengene, mens nærmeste utfordrer Lillestrøm 2 har 4,50 i vinnerodds.

- Vi mener at Brumunddal gjør oppholdet på dette nivået så kort som mulig. Laget er forsterket, og ser i realiteten bedre ut denne sesongen, enn det som rykket ned fra 2. divisjon i fjor høst. Den naturlige utfordreren er Lillestrøm 2. Det er alltid et poeng for Tippeliga-klubbene å matche sine nest beste så godt som mulig, og da er 2. divisjon en naturlig arena, og et naturlig mål for Lillestrøm 2, skriver NordicBet.

- Ikke overraskende

Dala-trener Erik Wettermark kan ikke annet enn å si seg enig i favorittstempelet. Klubben har en tydelig uttalt målsetning om opprykk.

- Ja, det er ikke overraskende at de har tro på oss. Vi bør være en av favorittene, med et uttalt mål om opprykk. Men å rykke opp en divisjon blir alltid vanskelig uansett, for vi er nok ikke alene om de ambisjonene. Lillehammer rykket også ned i fjor, mens Lillestrøm helt sikkert ønsker å ha reservene sine i 2. divisjon, sier Wettermark til HA.

Storhamar dumpekandidat

I den andre enden av tabellen blir det jevnt, mener spillselskapet.

"Hjemmesterke lag som Alvdal og Tangmoen vil fort berge skinnet nettopp på grunn av sin styrke på eget gress, men det er vanskelig å peke ut noen klar dumpekandidat i denne avdelingen", vurderer NordicBet, som likevel peker ut Storhamar som en av disse.

Brumunddal 2.25
Lillestrøm 2 4.50
Kolstad 7.00
Lillehammer FK 7.50
Ottestad 9.00
Ull/Kisa 2 18.00
HamKam 2 75.00
Alvdal 75.00
Tangmoen 75.00
Fart 100.00
Sverresborg 100.00
Skjetten 100.00
Storhamar 100.00
Strømmen 2 100.00

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke