21. jul
Erik Wettermarks gutter ledet, men tapte 2-3 i Ålesund. FOTO: LARS HULLEBERG.
 
Brumunddal-tap i Ålesund
Brumunddal ledet, men tapte 2-3 mot Aalesund 2 på Color Line Stadion.

Publisert: 12.sep.2011 17:48
Oppdatert: -

Erik Wettermarks gutter ledet 1-2 ved halvtid i Ålesund. Aalesund tok ledelsen ved Magnus Sylling Olsen etter 19 minutter, men Øyvind Melgalvis utlignet rett etter AAFK-scoringen. Andreas Løseth Johansen var den som sendte Dala i ledelsen før pause.
Brumunddal spilte en god førsteomgang, og var nok det beste laget de første 45 minuttene. Vertene slapp lettvint til et par ganger i slutten av første omgang. Magnus Solevåg utlignet for vertene rett etter pause, og det var også han som sendte Aalesund i føringen på et godt frispark.
Andre omgang ble preget av at spillet bølget fram og tilbake. Noen gode Dala-sjanser, men nærmest scoring var nok vertene sju minutter før slutt da de skjøt over mål fra fem meter, of deretter stolpe ut to ganger. Brumunddal prøvde å presse høyt på banen i håp om å stjele ett poeng, men det ble poengløst for Erik Wettermarks unggutter i kveld.

Molde 2 slo Herd 2-1 i den andre kampen i serien i kveld. Det betyr at det er nedrykkskandidaten Herd som Brumunddal møter til helga. Dala på sin side ligger trygt midt på tabellen, og vil nok neppe verken rykke opp eller ned slik situasjonen nå er. Elverum på sin side er fortsatt opprykkskandidat..
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke