buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
SPENT: Rune Pettersen er spent på hva som skjer på årsmøtet mandag kveld, hvor underskuddet i 2015 behandles. Han er også glad for endringene i seriesystemet i norsk fotball, som i helgen ble vedtatt på fotballtinget. Foto: Håkon T. Kristiansen
 
– Ikke morsomt
Brumunddal-kaptein Rune Pettersen erkjenner at klubben er inne i et utfordrende år, men føler ikke alt det utenomsportslige påvirker spillegruppen.

Publisert: 29.feb.2016 04:00
Oppdatert: 29.feb.2016 08:47

Lørdag vedtok fotballtinget endringer i seriesystemet i norsk fotball, slik at alle lag i andredivisjonsavdelingene som blir nummer åtte eller dårligere, rykker ned denne sesongen. Samtidig er det ingen lag fra tredjedivisjon som rykker opp.

Rune Pettersen vedgår at det blir en spennende og utfordrende sesong for Brumunddal.

– Ja, helt klart. Jeg ville kanskje ikke kalt det skjebnesesong, men du har helt rett i det du sier, det vil bety mye nå å holde seg i divisjonen, svarer han på påstanden om at det blir vanskelig for klubben å rykke opp igjen dersom det skulle gå dårlig denne sesongen.

– Går vi ned nå, så blir det vanskelig å gå opp igjen. Det betyr kanskje litt ekstra denne sesongen, forklarer han.

Vil kjempe i toppen

For Brumunddal er nedrykk uansett ikke noe det snakkes om for tiden.

– Det er klart det blir enda mer utfordrende i år. Nå har ikke vi snakket så voldsomt om ambisjoner og målsetting, men jeg regner med at vi har et mål om å kjempe oppe blant topp sju uansett. Sånn sett gjør ikke endringene når med våre målsettinger, sier han.

Han mener endringene i divisjonssystemet kun er positivt for norsk fotball.

– Det er spennende at man spisser det til sånn. Det kan være positivt for kvaliteten på fotballen, forklarer Dala-kapteinen.

Selv skulle han ønske de hadde en bredere stall denne sesongen.

– Vi er veldig sårbare for skader og suspensjoner. Vi skulle hatt en bredere tropp. Men vi som er der, føler jeg er bra nok for å kunne holde oss i divisjonen, sier han, og forteller at det er offensivt man kanskje er tynnest besatt.

Krevende tid

Utenfor fotballbanen er det krevende tider for klubben. Mandag kveld avholdes årsmøtet i klubben, hvor regnskapet for 2016 blir framlagt.

Der framgår det at klubben gikk med nærmere 1,1 millioner i underskudd i fjor, og A-laget sto for nærmere 400.000 kroner av det totale underskuddet. Klubben skylder også 850.000 kroner i baneleie, men har inngått en nedbetalingsplan som strekker seg over ti år med Brumunddal Allianseidrettslag, som drifter banene.

Pettersen, som er Brumunddal-gutt, erkjenner at det er en kjedelig tid for klubben.

– Det er ikke noe moro, selvfølgelig. Det er aldri gunstig å være i en sånn situasjon, og det er veldig kjedelig, sier han.

Vil ikke kommentere

Han føler ikke at det økonomiske rotet har påvirket spillergruppen i noen særlig grad.

– Jeg synes ikke det har påvirket oss så mye. Vi forsøker å ha fokus på det vi kan gjøre no med, og det å ha bra treninger og utvikle oss som lag. Så får vi la de andre styre økonomien og jeg satser på at de får orden på det, sier han.

Han er spent på hva som kommer ut av årsmøtet mandag kveld.

Styreleder i Brumunddal, Sigbjørn Johnsen, ønsker ikke å kommentere regnskapet for 2015 før årsmøtet mandag kveld.

I en SMS til HA-sporten skriver han følgende søndag kveld:

– Vi kan snakke om årsregnskap og framtida for Dala i forbindelse med årsmøtet i morgen, skriver styrelederen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat